SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polisten Çocuk Festivali

A- A+ PAYLAŞ

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 165. yıldönümü nedeniyle Malatya Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Büro Amirliği tarafından "Çocuk Festivali" düzenlendi.

Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen etkinliğe, Vali Ulvi Saran, Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya'nın yanı sıra, idari ve mülki erkan, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, ilçe ve belde belediye başkanları, öğrenci ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı.

Programda ilk olarak bir konuşma yapan İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, "Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 165. yıldönümü nedeniyle düzenlemiş olduğumuz bu festivaldeki amacımız, sizlerle kaynaşmak, et ve tırnak gibi bütünleşmektir. Geçmişte ailelerimiz çocuklarını polisler ile korkutuyorlardı. Biz, ne zaman yardıma ihtiyacınız olsa polise güvenmeniz gerektiğini vurgulayarak, polis sevgisini sizlere aşılamak istiyoruz. Bu festivali de bu amaçla düzenledik" dedi.

Malatya Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Büro Amiri Yusuf Çakmak ise, polis bayramını çocuklarla kutlamak için böyle bir festivali düzenlediklerini ifade ederek, "Çocuklar hepimizin geleceği. Bugün polislik görevini biz yapıyoruz, yarın bu görevi siz çocuklarımız yapacaksınız. Burada bir sürü pırıl pırıl çocuklar var. Şöyle bir tablo hiçbirimizin ayrı olmadığını, hepimizin bir ve beraber olduğunu gösteriyor" diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından Malatya'nın çeşitli yerlerinde bulunan 13 ilköğretim okulu ve anaokulu öğrencileri tiyatro, dans ve müzik gösterisi sundu.

Festivale katılan 13 okula Malatya Emniyet Müdürlüğü tarafından plaket verilirken, 85 öğrenci ve 16 öğretmene festival anısı olarak madalya takıldı. Aileleri ile festivali izlemeye gelen çocukların tamamının üzerinde çeşitli çekiliş numarası olan polis armalı rozet, şapka ve meyve suyundan oluşan bin 700 adet hediye paketi verildi.

Ayrıca bilgisayar, akülü araba, bisiklet, LCD televizyon, cep telefonu, fotoğraf makinesi ve benzeri eşyalardan oluşan toplam 18 adet hediye çekilişle, festivale katılan çocuklara verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız