SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polis'ten Eğitim Seferberliği

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Emniyet Müdürlüğü sosyal sorumluluk kapsamında okuma-yazma kursu açtı.

Malatya Emniyet Müdürlüğü, Yıldıztepe Mahallesi Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında okuma yazma bilmeyenler için kurs düzenledi. Yıldıztepe Mahallesinde daha çok göçer olarak tabir edilen ve yaşları 15 ile 40 arasında olan çoğunluğu kadın olan okuma yazma bilmeyen vatandaşlar için Kanuni İlköğretim Okulu'nda açılan kursta 120 saat eğitim verilecek.

Milli Eğitim Müdürlüğü ile Halk Eğitim Müdürlüğü'nün de destek sağladığı okuma-yazma kursunun 25 Ocak 2008 tarihinde sona ereceğini belirten Önleyici Hizmetler Şubesi Toplum Destekli Polis Büro Amiri Mesut Bilgeç, "Kursumuza 25 kursiyer katılıyor. Her akşam bir ekibimiz giderek kursta yoklama yapıyor. Kursumuz akşamları saat 17.00 ile 18.30 arasında yapılıyor. Kursiyerlerin çocuklarıyla kurs bitimine kadar polis ekiplerimiz ilgileniyor" dedi.

Kursta 4 çocuğu bulunan annelerin de eğitim gördüğünü aktaran Bilgeç, amaçlarının sosyal sorumluluk kapsamında polis olarak üzerlerine düşen görevi yerine getirmek olduğunu kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız