SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polisten Esrar Operasyonları

0
Güncellendi - 2016-02-09 11:58:38
Polisten Esrar Operasyonları
A- A+ PAYLAŞ

* Polis, 4 torbacıyı 222 paket esrarla yakaladı. Diğer operasyonlarda da 165 kilo toz ve kubar esrar ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, gerçekleştirilen esrar operasyonlarıyla ilgili yakalanan 13 kişiden 6'sı mahkemece tutuklandı.

Yapılan uyuşturucu operasyonlarına ilişkin Emniyet Müdürlüğü açıklaması şöyle:

"Malatya Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğümüz görevlilerince 02-04/02/2016 tarihleri arasında İlimiz genelinde uyuşturucu madde ticaretine yönelik torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarının tespiti ve suç unsurlarının ele geçirilmesine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında;

Satışa hazır vaziyette 222 paket kubar esrar maddesi ile 3 kilo 170 gram kubar esrar maddesi ele geçirilmiş olup, 4 şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Ayrıca İlimiz genelinde yapılan kontroller esnasında durumundan şüphelenilerek durdurulan 4 ayrı araç içerisinde yapılan kontrollerde 46 kilo toz esrar maddesi ile 116 kilo 614 gram kubar esrar maddesi ele geçirilmiş olup, 9 şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır.

e3Yapılan çalışmalar kapsamında toplam; 222 paket Kubar Esrar Maddesi, 119 kilo 784 gram Kubar Esrar Maddesi, 46 kilo Toz Esrar Maddesi ele geçirilmiş olup, toplam 13 şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Gözaltına alınan şüpheliler haklarında TCK. 188 (Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak) suçlarından Adli Makamlara sevk edilen 13 (Onüç) şüpheli şahıstan, 6 şüpheli şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edilmiş, 2 şüpheli şahıs hakkında ise Adli Kontrol hükümleri uygulanmak üzere toplam 7 şüpheli şahıs serbest bırakılmıştır.

İlimiz genelinde uyuşturucu madde ve uyuşturucu madde tacirlerine yönelik kararlı mücadelemiz Malatya halkından almış olduğumuz destekle artarak devam edecektir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız