SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polisten Gençlere Atatürk Gezisi..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şubesi tarafından organize edilen, "Polis-Gençlik Elele" organizasyonu kapsamında, liselerde eğitim gören 50 öğrenci, Ankara'ya "Ata'yı Ziyaret Gezisi"ne götürüldü.

Malatya Emniyet Müdürlüğü'nün önünde, Terörle Mücadele Şubesi'nin organize ettiği "Polis-Gençlik Elele" kampanyası kapsamında 50 öğrencinin, "Ata'yı Ziyaret Gezisi"ne gönderilmesi nedeniyle bir tören düzenlendi.

Emniyet Müdür Yardımcısı Mahmut Tepebaşı ve TEM Şube Müdürü Lütfullah Pekcan'ın da katıldığı törende, çeşitli liselerde okuyup da derslerinde başarılı olan 50 öğrenci, otobüsle Ankara'ya gönderildi.

Atatürk'ün Nutuk kitabının ve çeşitli kırtasiye eşyalarının hediye edildiği öğrencilerin, Ankara'da Anıtkabir'i, Anıtkabir içerisindeki müzeleri, Anadolu Medeniyetleri Müzesi ve Etnografya Müzesi'ni, Eski Meclis Binası ve Kurtuluş Müzesi'ni, Altınpark Feza Gürsey Bilim Merkezi'ni ziyaret edecekleri belirtildi.

Ankara'dan Kırşehir'e geçecek olan öğrencilerin Kapadokya gezisinden sonra 13 Kasım Pazar günü Malatya'ya dönecekleri belirtildi.

Gezi amacının tarih bilincinin geliştirilmesi ve ecdadı yad etmek adına yapıldığı belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız