SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polisten Kaçtı Tarlaya Bırakıldı

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:49:19
Polisten Kaçtı Tarlaya Bırakıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da polisin 'dur' ihtarına uymayarak kaçan araç, boş bir tarlada terk edilmiş olarak bulundu. 

Edinilen bilgiye göre, Battalgazi ilçesinde 49 plakalı bir araçta silahlı kişilerin olduğu ihbarını alan polisler ekipleri, şüpheli araç üzerinde araştırma yaparken, ilçe merkezinde başka bir polis ekibi ile karşılaşan otomobil, 'dur' ihtarına uymayarak hızla kaçmaya başladı. Yaşanan kovalamacada, ilçeye bağlı Hasırcılar mahallesine doğru kaçan araç bir süre sonra izini kaybettirdi. 

Araştırmasını sürdüren polis ekipleri kısa süre sonra, otomobili boş bir tarlada terk edilmiş olarak buldu. Polis ekipleri araç üzerinde incelenme başlatırken, otomobilde bulunun 2 şahsın ise kaçtığı öğrenildi.

Araç içerisinde elbiseler ve yiyecek maddeleri bulunurken aracın terk edildiği noktanın jandarma bölgesi olması nedeniyle soruşturmanın jandarma tarafından devam ettirildiği belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız