SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polisten Kaçtı, Ana Caddede Vurularak Yakalandı

0
Güncellendi - 2017-09-04 22:50:22
Polisten Kaçtı, Ana Caddede Vurularak Yakalandı
A- A+ PAYLAŞ

  • Silahını kuşandı, 'DEAŞ'la savaşacağım" diye traktörle yola çıktı, polisler peşine düştü, Atatürk Anıtı önünde vurularak yakalanabildi..

Malatya’da, polis uygulama noktasından şehir merkezine doğru kaçan ve 3 polis aracına çarptıktan sonra  duran traktör sürücüsü polise pompalı tüfeği doğrultunca  ayağından vurularak etkisiz hale getirildi.  Yaralı şahsın psikolojik rahatsızlığı olduğu ortaya çıktı.

Olay, saat 08.00 sularında Malatya-Elazığ Karayolu’nun 15. Kilometresindeki Çiftlik mevkiindeki Polis Uygulama noktasında meydana geldi. Uygulama noktasına gelen Mehmet Gündüz (25) idaresindeki 44 KL 774 plakalı traktörü polisler durdurarak, kimlik kontrolü yapmak istedi. Ancak, Mehmet Gündüz, durmayarak şehir merkezine doğru karayolunda kaçmaya başladı. Şahsın kaçması üzerine şehir merkezindeki polis ekipleri bilgilendirilerek, traktörün durdurulması talimatı verildi.

Yol boyunca polis ekiplerinin tüm uyarılarına rağmen durmayan traktör sürücüsü, daha sonra Çöşnük Kavşağı’ndan şehir merkezine girerek Mehmet Buyruk Caddesi üzerinde yoluna devam etti. Bunun üzerine polis ekipleri vatandaşların zarar görmemesi için uyarılarda bulundu.

Orduevi’nin karşısında Atatürk Anıtı  önünde 2’si sivil ekiplere ait olmak üzere 3 ayrı polis aracına çarparak zarar veren traktör sürücüsü, traktörden inip polislere pompalı tüfeği doğrultunca, ekipler tarafından bacağından vurularak etkisiz hale getirildi. Şahısın elinde bir adette satır olduğu belirlendi. Yaralı şahıs 112 acil servis ambulansı ile Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı ve sağlık durumunun iyi olduğu belirlendi.

Ailesinin polise; Mehmet Gündüz’ün psikolojik rahatsızlığı bulunduğunu ve  Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde tedavi gördüğünü bilgisini verdiler.

Mehmet Gündüz’ün evden çıkarken,  ‘DEAŞ’çılar annemi babamı kaçıracak, onlarla savaşmaya gidiyorum’ diyerek, yanına pompalı tüfek ile satırı aldığı belirlendi.

Polisin dikkati sayesinde pompalı tüfek ve satırla şehir merkezine giren  psikolojik rahatsızlığı bulunan şahsın, olası bir olaya karışması önlenmiş oldu.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

ALTTAKİ GÖRÜNTÜ: Elazığ yönünden şehir merkezine gelen traktörlü şahıs, Çöşnük Kavşağı'nı kesen polislere rağmen, Mehmet Buyruk Caddesi'ne doğru kaçtı.. (Yasin İNAL)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Murat (6 yıl önce)
    Deli de olsa avanak da olsa, bir araç ile polis noktasından kaçan birinin heykelin önüne kadar gelmesine müsade edilmemeliydi...VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih (6 yıl önce)
    Kardeşim cahil cahil yorum yapmayın.Canlı bomba olsa alnının ortasından vurulursun. Akli dengesi yerinde olmadığından o kadar kovalandı son raddede vuruldu. Kontrol noktasında vurulsa polis vahşeti derdiniz hepiniz. Beyin bedava
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (6 yıl önce)
    vay be onca polis ve ö. harekata rağmen adam durdurulamıyor 15 km yolu traktörle alabiliyor. ancak şehir merkezinde durduruluyor. peki ya bu canlı bomba veya eylemci olsaydı? ya olay farklı ya da resmen komedi inanmak istemiyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgay Atlı (6 yıl önce)
    Velevki bu şahıs canlı bombaydı, adam şehirin girişinden merkeze nasıl geliyor nasıl durdurulamıyor arkadaş..Kusura bakmayın ama orada 50 tane polis var hiç biri durduramadı traktörü..
    0
    0
    Yanıtla
  • Özkan (6 yıl önce)
    Aile hemen akıl sağlığı yerinde olmadığını ifade etmiş, aile sorumlu olsa pompalıyı evde bulundurmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Akıl sağlığı yerinde değil zaten. Ailesinin nerede yaşadığını veya olayı düzgün bir şekilde bilmeden yorum yapmayın. Köylerde yaşan çoğu kişi kendini korumak amaçlı evinde tüfek falan bulundurur dağ başı sonuçta ne olacağı belli olmaz. Boş konuşmayın.
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (6 yıl önce)
    Nasıl durdurulamıyor!! Allah korusun ya canlı bomba olsaydı şehir merkezine kadar gelmiş..
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (6 yıl önce)
    Çok trajikomik bir durum milletin akıl sağlığı ne halde
    0
    0
    Yanıtla
  • baştacı (6 yıl önce)
    vay be şehir gotham gibi olmaya başladı yakında süper kahramanlar çıkabilir dikkat
    0
    0
    Yanıtla