SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bahçede 'Mühimmat' Kazısı

0
Güncellendi - 2017-06-13 17:36:39
Bahçede 'Mühimmat' Kazısı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Kiltepe Mahallesi’nde bahçe açmak için düzenlenmek istenen boş bir arazide bulunan esrarengiz mermiler nedeniyle polis kazı yaptı.

Yeşilyurt İlçesine bağlı Kiltepe Mahallesi Meneviş Sokak’ta bostanını genişletmek için kazı yapan Paşa Yıldırım, gömülü halde paslanmış 3 tane muhtemelen makineli tüfeğe ait olan mermi  buldu. Mahalle Muhtarı Celal Demirtaş, kendisine haber verilmesi üzerine durumu emniyet ekiplerine bildirdi.

Olay yerinde kazma kürekle bizzat kazı yapan emniyet ekipleri başka mermiye rastlamazken, bulunan mermiler incelenmek üzere olay yeri inceleme ekiplerine teslim edildi.

Kiltepe Mahalle Muhtarı Celal Demirtaş, mahalle sakini Paşa Yıldırım’ın bostanını genişletmek için 5 metrekarelik alanda tırmıkla çalışma yaparken mermileri bulunduğunu ifade etti.

Mermileri bulan Paşa Yıldırım, “Bostanı genişletmeye çalıştım, dutun altı temiz olsun diye öyle bir temizlik yaptık, kazıdık işte bu mermiler çıktı” dedi.

Yıldırım, arazinin uzun yıllardır boş olduğunu kaydederek, “Merminin bir tanesini buldum önemsemedim, kenara koydum. İkincisini buldum muhtara haber verdik. Muhtarımız geldi sağ olsun o da emniyetimize haber verdi. Emniyet kazı yaptı ama şuanda bir şey çıkmadı” diye konuştu.

Burhan KARADUMAN, Ferdi DURDU- Yeni Malatya Gazetesi, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Kiltepeli (6 yıl önce)
    Adam bedavadan bahçesinin kazı ve tesviye4 işlerini yaptırmış, helal olsun... :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Vlkn (6 yıl önce)
    Bulunan mermiler uçak savar mermisidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (6 yıl önce)
    Ben hayatımda böyle aktif çalışkan kendisini mahallesine ve millet menfaatine adamış Muhtar görmedim, Muhtar herdaim Mahallesinin başında Helal Olsun...Allah Esirgesin.Kiltepeye Yolsa yol Asvaltsa asvalt Doğalgaz Park Sağlık ocağı Her bir ihtiyaç için kendini mahallesine adayan muhtarımızın milli bilinci ve Adanmışlık Hissiyatıyla tüm muhtarlara örnek olmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • sedat akıncı (6 yıl önce)mustafa isimli kullanıcı yorumuna
    aynen öyle
    0
    0
    Yanıtla