SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polisten Öğrenciye Terör Uyarısı

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:40:32
Polisten Öğrenciye Terör Uyarısı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Emniyet Müdürlüğü Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Büro Amirliği tarafından 'İlk Adımda Dost Eli' projesi kapsamında üniversite öğrencileri teröre karşı uyarılıyor. 

İnönü Üniversitesi Bilgeler Yolu üzerinde stant açan emniyet, öğrencilere broşür vererek, uyarılarda bulundu.'İlk Adımda Dost Eli' adlı broşürde 'Terör örgütleri gençlere nasıl ulaşır?' ve 'Terör örgütleri gençlerin hangi duygularını suiistimal eder?' başlıkları altında terör örgütlerinin gençleri nasıl tuzağa düşürdükleri anlatılıyor. 

Cuma gününe kadar açık kalacak olan stantta üniversiteli öğrenciler, emniyet ekipleri tarafından teröre karşı uyarılacak. 

Çocuğunun üniversiteye kayıt işlemlerini yaptıran Hasan Basri Duruca, emniyetin güzel bir uygulama yaptığını ifade etti.

Sınıf Öğretmenliği Bölümü öğrencisi Hacı Çoban, öğrencilerin bilinçlendirilmesi adına uygulamanın güzel olduğunu belirterek, "Öğrencilerin daha doğru düşünmeleri adına güzel bir uygulama yapılmış" dedi.

Üniversite öğrencisi Simay Karagülle de, emniyetin üniversite öğrencileri için faydalı bir uygulama yaptığını kaydetti. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız