SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polisten Sıkı Denetim... Ne Ararsan Var!...

0
Güncellendi - 2017-04-02 01:26:25
Polisten Sıkı Denetim... Ne Ararsan Var!...
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin Yeşilyurt ve Battalgazi ilçesinde yaptıkları çalışmalar, uygulamalar ve denetimler ile ilgili bilgiler verildi.

Emniyet müdürlüğü tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi;

"1- 4 Mart 2017 tarihinde Kasten Yaralama, Tehdit Ve Hakaret olayının şüphelisi D.Ö isimli şahıs Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliğince, yakalanıp Beydağı Polis Merkezi Amirliğine teslim edilmiştir.

2-24 Mart 2017 günü Hürriyetinden Yoksun Kılma Ve Kasten Yaralama, Tehdit Ve Hakaret olayının Şüphelileri M.Ç ve S.K yakalanmıştır.

3-25 Mart 2017 tarihinde Mala Zarar Verme olayının şüphelisi M.G isimli şahıs Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerince yakalanarak Çocuk Şube ekiplerine teslim edilmiştir.

4-25 Mart 2017 günü alınan bir ihbar sonucu yapılan çalışmalarda 1 adet plakası olmayan motosiklet ele geçirilmiş ve yapılan kontrollerde şase ve motor numaralarının kazınarak silindiği tespit edilmiş, gerekli işlemleri yapmak üzere Oto Hırsızlık birimi ile Olay Yeri İnceleme birimimize suç unsuru teslim edilmiştir.

5-25/03/2017 günü Umuma Açık Yer, İstirahat ve Eğlence Merkezlerine yönelik yapılan denetimlerde 780 kişinin GBT sorgusu yapılmış, 1 şahsın yoklama kaçağı, 1 şahsın ise “Görevli Memura Mukavemet” suçundan arandığı tespit edilmiş, şahıslar hakkında gerekli işlemler yapılmıştır.

6-26/03/2017 günü Umuma Açık Yer, İstirahat ve Eğlence Merkezlerine yönelik yapılan denetimlerde 135 kişinin GBT sorgulaması yapılmış, herhangi bir olumsuzluğa rastlanılmamıştır.

7-26 Mart 2017 tarihinde şüphelenilen bir aracın durdurulması üzerine şüpheli M.B in üzerinde 1 adet muşta ve H.M isimli şahsın üzerinde ise 1 adet kurusıkı tabanca ve 50 adet fişek bulunmuştur şahıslar hakkında gerekle işlimler yapılmıştır.

8-27/03/2017 günü Umuma Açık Yer, İstirahat ve Eğlence Merkezlerine yönelik 18 ekibin katılımıyla yapılan denetimlerde, bir şahsın üzerinden 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirilmiş, 323 kişinin GBT sorgulaması yapılmış, 1 şahsın arandığı tespit edilmiştir.

9-27 Mart 2017 tarihinde Yağma suçunun firarisi M.C isimli şahıs yakalanarak Beydağı Polis Merkezi Amirliğine teslim edilmiştir. 27 Mart 2017 tarihinde yapılan uygulamada durumundan şüphelenilen bir araç durdurulmuş ve yapılan araştırmada poşet içerisinde (20) adet fişek tabir edilen esrar maddesi ele geçirilmiş araçta bulunan A.S, İ.Y ve H.D isimli şahıslar yakalanmış ve ele geçirilen (110) gr. esrar maddesi ile gerekli yasal işlemleri yapmak üzere Beydağı Polis Merkezi Amirliğine teslim edilmiştir.

10-28 Mart 2017 tarihinde Ş.Ü isimli şahsın üzerinden (5) gr esrar maddesi ele geçirilmiştir.

11-28 Mart 2017 tarihinde durumundan şüphelenilen E.G isimli şahsın üzerinden (11) gr esrar maddesi ele geçirilmiş, gerekli işlemlerin yapılması için şahıs ve suç unsurları Beydağı Polis Merkezi Amirliğine teslim edilmiştir.

12-28/03/2017 günü Umuma Açık Yer, İstirahat ve Eğlence Merkezlerine yönelik yapılan denetimlerde bir şahsın üzerinden 1 adet Ruhsatsız Tabanca ele geçirilmiş, 286 kişinin GBT sorgulamasında herhangi bir olumsuzluğa rastlanmamıştır.

13-29 Mart 2017 tarihinde S.U isimli şahsın hakaret sucundan arandığının tespit edilmesi üzerine şahıs yakalanmış gerekli işlem yapılmıştır

14-29/03/2017 tarihinde Yeşilyurt İlçe Emniyet Müdürlüğümüzce yapılan yol uygulamasında 2 adet av tüfeği ele geçirilmiştir.

Okul Çevrelerindeki Denetimler

Çocuk Şube Müdürlüğü, KOM Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüklerimizin katılımıyla yapılan eş zamanlı çalışmalarda; 59 okul ve çevresi kontrol edilmiş, 20 internet kafe, 5 oyun salonu, 37 kahvehane, 1 iddia bayii, 56 büfe, 89 okul servis aracı ile 46 araç denetlenmiştir. Ayrıca yapılan kontrollerde 3 şahıs hakkında idari işlem yapılmış, 2 şahıs gözaltına alınmış, 50 gr. esrar ile 326 paket gümrük kaçağı sigaraya el konulmuştur."

Bülten

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • Yusuf (6 yıl önce)
    Şu eksozcuları da bi susturabilseler ne güzel olur
    0
    0
    Yanıtla
  • muhammed (6 yıl önce)
    Allah kolaylik versin inş. Her zaman boyle olur bak sehir nasil guvendee.... Kusura bakmayin ama son olay olmasaydi hic umurlarında olmayacaktı. Polisimizi elbetteki seviyoruz ama kesinlikle guvenlik zafiyeti var malatyanin
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI (6 yıl önce)
    MALATYADA 15-25 YAŞ ARALIĞINDA Kİ 100 KİŞİYİ ARAYIN 70 İNİN ÜZERİNDEN SİLAH ,BIÇAK ,UYUŞTURUCU....VS BENZERİ BİR YASA DIŞI UNSUR MUTLAKA ÇIKAR ..........
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayın Malatyalı rumuzu ile yorum yapan kardeşim o kadar da değil.. Çok iddialı bir yorum olup gençlerimizi töhmet altında bırakmışsınız bence.. Gençlerimizde ne güzellikler ne cevherler var onları da görmezlikten gelmeyelim derim..
    0
    0
    Yanıtla
  • fbay (6 yıl önce)
    Sahipsiz vatanın batması haktır,
    0
    0
    Yanıtla
  • Davut (6 yıl önce)
    Malatya Emniyet Müdürlüğü ekipleri zaten görevdeydiler ama bunu göremeyen bazı arkadaşlar gereksiz yorum yapanlar çok. Bu güne kadar kaçı acaba asayiş haberlerini takip etti ki boyle yorum yapıyor. Kanalboyunda bir olay oldu görevlileri topa tutuyorlar onlar üzerlerine düşeni yapıyorlar ya vatandaş olarak anne baba olarak biz ne yapıyoruz onuda kendimize soralım
    0
    0
    Yanıtla
  • Yusuf Kaan (6 yıl önce)
    Vatandaş olarak polise yardımcı olmuyoruz, her türlü ihbarı yaparak polisin çalışmasını sağlamalıyız
    0
    0
    Yanıtla
  • haber (6 yıl önce)
    malatya teksası geçti lasvegas oldu
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer akar (6 yıl önce)
    Malatya Emniyet, işin ciddiyetini maalesef gec anladı. Güzelim Malatya serseri yatağına dönmeden önce bunları yapsaydınız keşke..
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (6 yıl önce)
    Yenimi ayıktlar şimdiye kadar neyi beklediler
    0
    0
    Yanıtla
  • BEN ALİSTİM (6 yıl önce)
    Emniyet mensuplarını tebrik ediyorum kolay gelsin ALLAH yar ve yardımcıları olsun
    0
    0
    Yanıtla