SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polisten Şok Denetim Uygulaması

0
Güncellendi - 2017-08-21 03:00:44
Polisten Şok Denetim Uygulaması
A- A+ PAYLAŞ

Asayiş Şubesi ekiplerine ani talimatla şehrin bazı noktalarında şok uygulama gerçekleştirildi.

Asayiş Şubesi’ne bağlı büro ve ekiplerde görevli polislere ani talimat verilerek, polis yeleklerini giyerek, verilen adreslerde şok uygulama yaptırıldı.

Asayiş ekipleri, Şire Pazarı ve çevresinde, Cezmi Kartay Caddesi’nde ve Kanalboyu’nda faaliyet gösteren cafe, eğlence merkezi ve şüpheli görünen kişiler üzerinde uygulama yaptılar.

Polisler işyerlerinde bulunanların kimlik kontrolü ve sorgusunu yaparken, işletmelerde yasa ve yönetmenliklere uyulup uyulmadığını da kontrol etti. Seyyar satıcıların satmış olduğu mallar ve kimlik kontrolleri de gerçekleştirildi.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından günün belli saatlerinde belli şube ve ekiplere aniden talimat verilerek belirlenen noktalarda şok uygulamalar gerçekleştiriliyor.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Ahmet Sefa (6 yıl önce)
    Bu denetimler bizlerin güvenliği ve huzuru içindir. Bu temenniye katılan her bireyin bu uygulamalara destek vereceğini biliyorum. Özellikle Mücelli Caddesinin Yeşil Sinema başından başlayıp Mücelli sağlık ocağına kadar olan bütün ara sokakları da dahil, İnönü Caddesi ve bütün ara sokakları, Fuzuli Caddesi ve bütün ara sokaklarına da girilerek burada dönen dolaplarında araştırılmasını isterim. Özellikle o ara sokaklarda uyuşturucu madde kullanıp, dengesini kaybedip bir oraya-bir buraya savrulan gençlerin iyi tespit edilmesini, bu uyuşturucu maddelerin nasıl temin ettikleri ve bu ahlaksızlıklara caydırıcı cezaların verilmesini temenni ederim. Bütün duyarlı kurum ve bireyleri kutluyorum. Teşekkür ederim.
    0
    0
    Yanıtla