SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polisten Sosyal Destek

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Toplum Destekli Polislik Bürosu, öğrenciler üzerinde sosyal ve kültürel faaliyetlerini devam ettiriyor.

Toplum Destekli Polislik Bürosu'nun organizesi ile McDonald's Malatya restoranı, Malatya merkez Tecde Mahallesi Kayalık mevkiindeki Mustafa Avni Cüre İlköğretim Okulu öğrencilerine, Ronald'ın eğlenceli şovunu sergilediği ve sürpriz hediyelerin verildiği organizasyon ile keyifli bir gün yaşattı.

Restoranın maskotu olan Ronalds Mc Donalds, yaklaşık 50 öğrenciye çeşitli gösteriler sundu. Şarkılar ve oyunlarla doyasıya eğlenen çocuklara gösteri bitiminde çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Bu faaliyeti yapmaktaki amaçlarının, kendi imkanları ile bu tür bir ortamı yaşama fırsatı bulamayan çocuklara hayatları boyunca hatırlayabilecekleri keyifli anlar tattırmak olduğunu söyleyen Mc Donalds Malatya Restoran Sorumlusu Vedat Çalıkuşu, okul tespitinde ve organizasyondaki yardımları için Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğine teşekkür etti.

Toplum Destekli Polislik Büro Amiri Yusuf Çakmak ise emniyet görevlilerinin kendi sorumluluk alanlarındaki okulların yöneticileri ile yakın irtibat halinde bulunduklarını, okul, çevre ve öğrenciler hakkında ayrıntılı bilgi sahibi oldukları için Mc Donalds'ın bu organizasyonunda onlara yardımcı olduklarını belirtti. Ayrıca gösteri sırasında, Ronalds'ın, çocuklara güvenlik konusunda ve iyi birer birey olmalarına ilişkin verdiği mesajların, bireylerin üzerlerine düşen görevleri anlatması yönüyle Malatya Emniyet Müdürlüğü tarafından desteklendiğini ifade ederek, yetkililere teşekkür etti.

Program, restoran görevlileri tarafından çocuklara tavuk burger ve soğuk içecek ikramı ile son buldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız