SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polisten Torbacılara Baskın.. 5 Tutuklama

0
Güncellendi - 2016-03-28 20:30:04
Polisten Torbacılara Baskın.. 5 Tutuklama
A- A+ PAYLAŞ

  • Narkotik Polis tarafından "torbacı" denilen sokakta uyuşturucu satanlara yönelik operasyonda 7 şüpheli yakalandı, 5'i tutuklandı.

Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonlarda, uyuşturucu madde ile uyarıcı hap, pompalı tüfek ele geçtiği de belirtildi. Bu arada, torbacıların, sattıkları hap için yaptıkları "zula saat" da ele geçirildi.

Operasyonlara ilişkin polis açıklaması şöyle:

"Malatya Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince İlimizde uyuşturucu madde ticareti yapan ve torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında 23-25.03.2016 tarihleri arasında uyuşturucu madde ticareti yaptığı değerlendirilen toplam 7 şahsın ikametinde ve şahısların üzerlerinde yapılan arama neticesinde 3 kilo 160 gram toz esrar maddesi, 384 adet Ecstasy hap, 268 gram kubar esrar maddesi ile 3 adet pompalı av tüfeği ele geçirilmiş olup; 7 şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır.

a5Gözaltına alınan şüphelilerden 5 şahıs çıkarılmış oldukları Adli Makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edilmiş. 2 şahıs ise Adli Kontrol hükümleri uygulanmak üzere serbest bırakılmıştır.

İlimiz genelinde uyuşturucu madde ve uyuşturucu madde tacirlerine yönelik kararlı mücadelemiz Malatya halkından almış olduğumuz destekle artarak devam edecektir."

Bülten

 

 

a3a4

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Yasin (8 yıl önce)
    Bu illetleri imal edenlere, satanlara,kullananlara en ağır ceza verilsin bakalım bir daha böyle şeyler yaşanıyor mu...?
    0
    0
    Yanıtla