SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Politik Oyunlardan Malatya Çok Çekti'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Fikir Adamları Derneği (MAFİAD), kuruluşunu tamamlayarak faaliyetlerine başladı.

MAFİAD Başkanı Naci Şavata, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte öğretmenevinde basın toplantısı düzenleyerek, dernek hakkında bilgi verdi. Şavata, "Kuruluş amacımız, şehrimizin ve hemşehrimizin fikri çerçevede gelişmesine katkı sağlamak, bunun için gerekli alt yapı oluşturmak, maddi ve manevi alanlarda sorunları tespit çözüm alternatifleri geliştirmektir" dedi.

"Siyaset adına yapılan politik oyunlardan Malatya'mız çok çekmiştir" diyen Şavata, "Birilerinin bir şeyler istismar ettiğini söyleyen mantığın, başka şeyleri de kendisinin istismar ettiğini görmesi gerekir. Malatya'yı politik kavgalarla rahatsız edenlere şunu söylüyoruz; Türkiye Cumhuriyeti Anayasası'nda belirtilen hak ve hukuk çizgisinde hareket ediniz ki millet sizden rahatsız olmasın" şeklinde konuştu.

Malatya için yeni bir imar planının şart olduğunu da ifade eden Şavata, çiftçiler için "Vadeli İşlem ve Obsiyon Borsası"nın kurulması gerektiğini belirtti.

Şavata ayrıca, dernek olarak ilk kültür faaliyeti olarak 40 Hadis kartelasını "Kutlu Doğum Haftası" sebebiyle 20 Nisan 2007 Cuma günü dağıtacaklarını sözlerine ekledi.

Şavata başkanlığındaki dernek yönetim kurulu Emin Yücetaş, Ahmet Soydoğdu, Murat Nalçacı ve İbrahim Sengir'den oluşuyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız