SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polonya'dan Geldiler

A- A+ PAYLAŞ

Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programlarından Erasmus Programı kapsamında, Polonya'nın Jagiellonian Üniversitesi ile İnönü Üniversite arasında yapılan anlaşma doğrultusunda üniversiteler karşılıklı olarak 2'şer öğrencilerini eğitim için bir birlerine gönderdiler.

İnönü Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’ne 2 Polonyalı öğrenci öğrenim görmek amacıyla gelirken, İnönü Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'nden 2 öğrenci de Polonya'nın Jagiellonian Üniversitesi'ne gönderildi.

İnönü Üniversitesi Erasmus Koordinatörü Öğretim Görevlisi Hulusi Binbaşıoğlu "Avrupa Birliği'ne üye ülkelerle yapılan çalışmalar doğrultusunda her yıl üniversitemizden 20 öğrencimizi Erasmus Programından faydalandırmak üzere Avrupa'daki bir çok üniversiteye gönderdik.

Öğrencilerimizin dünyaya bakışlarını geliştirme anlamında çok büyük faydası olan bu değişim programı, aynı zamanda kültürler arasında ikili ilişkiler kurulması anlamında da önem arzediyor. Üniversitemizin gerek yurtiçinde gerekse yurtdışında prestijini artıran bu gibi çalışmaları ilerleyen dönemlerde daha da artıracağız" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız