SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polonyalı Başkana Bayrak

A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi’yle kardeş belediye olan ve 14. Malatya Fuarı & Uluslar arası Kültür Sanat ve Kayısı Festivali kapsamında düzenlenen “2. Uluslar arası Kayısı Sempozyumu”na katılmak üzere Malatya’ya gelen Polonya’nın Bolomn Belediye Başkanı, beraberinde bir heyet ile birlikte Belediye Başkanı Cemal Akın’ı makamında ziyaret ettiler.

17 Temmuz Pazartesi günü saat 14.30’da gerçekleşen ziyarete Bolomn Belediye Başkanı Jony Mırulsky, Avrupa Türk İşadamları Konseyi (ATİK) Başkanı Aziz Şahin, Belçika ADD Başkanı Mahir Pala ve yurtdışından gelen bazı işadamları katıldı.

Yurt dışından gelen misafirleri Malatya’da görmekten büyük mutluluk duyduklarını ve bundan sonra düzenlenecek olan fuar ve şenliklerde tekrar kendilerini Malatya’da görmek istediklerini belirten Belediye Başkanı Akın, Dünya’nın bir köy haline geldiğini, Polonya halkı ile Türk halkının tarihten gelen bir dostluğunun olduğunu, bu dostluğun ileride işbirliğine dönüşmesi temennisinde bulundu.

Akın, ziyaret anısına Bolomn Belediye Başkanı Jony Mırulsky’ye Türk Bayrağı, Kristal Kayısı Maketi ile Kayısı hediye ederken, ATİK Başkanı Aziz Şahin ile Belçika ADD Başkanı Mahir Pala’ya Kristal Kayısı Maketi ile kayısı, diğer ziyaretçilere ise kayısı hediye etti.

Polonya’nın Bolomn Belediye Başkanı Jony Mırulsky ise Malatya’ya gelmekten çok mutlu olduklarını, kendilerini herkesin çok sıcak karşıladığını belirterek, bu ilgi ve alakadan dolayı herkese teşekkür ettiklerini söyledi. Mırulsky günün anısına Belediye Başkanı Cemal Akın’a Bolomn Belediyesi’nin rozetini taktı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız