SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Pompalı Tüfekle Vurarak Yaraladı

0
Güncellendi - 2017-08-07 21:00:10
Pompalı Tüfekle Vurarak Yaraladı
A- A+ PAYLAŞ

Yakınca'da tartışma sonucu bir kişi pompalı tüfekle vurularak yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, olay Pazar akşamı 20.00 sıralarında meydana geldi. Yakınca'nın Barguzu Caddesi'ndeki bir un fabrikası civarında, H.T. adlı şahıs, F.O. tarafından ateşlenen pompalı tüfekten çıkan saçmalarla ayağından yaralandı. Yaralı Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, F.O. adlı şahıs bir otomobille olay yerinden kaçtı.

Olay yerinde 4 adet boş fişek bulunurken, araştırmalarını sürdüren polis ekipleri, olaydan yaklaşık 2 saat sonra F.O. adlı şahsı yakalayarak gözaltına aldılar. Olayın ailevi bir anlaşmazlıktan kaynaklandığı, soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

Bu arada, Pazar'ı Pazartesi'ne bağlayan gece yarısı 24.00 sıralarında, Aşağıbağlar Mahallesi Tepehan Sokağı'ndaki 2 katlı boş bir eve de, kimliği belirsiz kişilerce pompalı tüfekle ateş açıldı. Polis, silahlı saldırganların kimliğinin belirlenmesi ve yakalanması için araştırmalarını sürdürüyor.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Fatih bey (6 yıl önce)
    Belliydi böyle olacağı insanlar artık kendi adaletini kendileri sağlamaya çalışır olmuş.hic bir suç cezasız kalmamalıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (6 yıl önce)
    Malatya artık teksasa döndü millet birbirine bisey demeye korkar oldu herkesi. Elinde silah bicak pompalı tüfekler cocuk silahlari gibi oldu heryerde alenen satılıyor. Suçlular sonuna kadar cezasını çekmeli artik emniyet güçleri geregini yapsin artik yolda yurumeye korkar olduk.
    0
    0
    Yanıtla
  • ÖmeR (6 yıl önce)
    Malatya iyice Teksasa döndü Allah yardımcımız olsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş (6 yıl önce)
    Aşağıbağlar civarları tabiri caiz ise "Atış Poligonu" Birde gece geç saatlere kadar oradaki bir işletmeden gelen son ses müzik seside duymanızı isterdim yetkililer bu işletmeyi ne zaman buradan şehir dışına kaldıracak.
    0
    0
    Yanıtla