SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Popülizmden Uzağız'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır, bugüne kadar giriştikleri hiçbir işte başarısızlıkla karşılaşmadıklarını, ayrıca popülizm yapmadıklarını söyledi.

Çakır'ın seçim çalışmalarına ilişkin bülten şöyle:

"* Popülist politikalardan uzağız
Ahmet Çakır son günlerde yapılan seçim çalışmaları hakkında yaptığı açıklamada;

“Biz olmayan bir şeyi varmış gibi göstermedik, göstermeyeceğiz. Delilleri olamayan isnatsız dedikoduları halkımızın kafasını karıştırmak için fısıltı şeklinde yaymadık, yaymayacağız. Çünkü biz, şehrimizi, ülkemizi çok seviyoruz. Biz gelecek seçimler için değil, gelecek nesiller için çalışıyoruz. Yarınlarını düşünen, geleceğini düşünen bir anlayışı hakim kılmak için gecesini gündüzüne katan bir liderin çalışma arkadaşlarıyız. Kaynağı belli olmayan, başkalarının sahip olduğu değerler üzeriden hesap kitap yapmadık yapmayacağız. İmkân ve kaynaklarımızı kendimiz ürettik ve üretmeye devam edeceğiz. Üretilen proje ve kaynakları uygulamak için oluşturduğumuz uzman ekibimizle Malatya’lı hemşerilerimiz istediği, destek verdiği, taktirde hep birlikte ben değil, biz anlayışıyla gerçekleştireceğiz.

Bugüne kadar giriştiğimiz hiçbir işte başarısızlıkla karşılaşmadık, bizim literatürümüzde başarısızlık diye bir kavram yok. Başarısızlığı biz diyerek, iştişare ederek, kırk düşünüp bir hareket ederek yendik. Geçmişten bugüne zigzaglar çizmedik duruşumuzdan, tavrımızdan, doğru bildiğimiz değerlerimizden taviz vermedik. Önce hakka sonra halka vereceğimiz hesabı düşünerek hareket ettik” dedi

* Sivaslılar Derneği
Sivaslılar derneğinde çiğköfte ikramına katılan Ahmet Çakır, gösterilen ilgi ve destek için teşekkür etti. Milletvekili M.Mucahid Fındıklı, İl başkanı Mustafa Şahin, belediye başkan adayı Ahmet Çakır katıldı.

* Büyük Beydağı Derneği toplantı
Büyük beydağı derneği tarafından düzenlenen toplantıya Milletvekili M.Mucahid Fındıklı, İl başkanı Mustafa Şahin, belediye başkan adayı Ahmet Çakır katıldı.

Yağan kara rağmen devam eden toplantıda konuşan Çakır, bu bölge insanına yapılacak en büyük haksızlık bu bölgeyi imara açmak olacaktır. İmar’ın bu bölgede uygulanması % 80’inin mağdur olmasıdır. Ak Partinin şu anda getirdiği çözüm bu bölgede yapılacak kentsel dönüşümü davul zurna ile gerçekleştirecek bir hale getirmiştir dedi.

* Orduzu kireç ocağı destek ziyareti
Orduzu belediye başkan adayı Cumali Ekin’i ziyaret eden il başkanı Mustafa Şahin ve Ahmet Çakır, omuz omuza bir yarış ile Ak Parti üstlendiği misyonunu tüm Türkiye’de olduğu gibi Malatya’nın ilçe ve belde belediyelerini de sadece kazanmayacak, bir önceki seçimlerde aldığı oyunu arttıracaktır dedi.

* Yeşiltepe Seyran Mahallesi
Akşam toplantıları kapsamında dün ilk olarak Yeşiltepe seyran mahallesinde mahalle sakinleriyle bir araya gelen Ahmet Çakır, birlik ve beraberlik içerisinde ayırım yapmadan hizmetlerimiz devam edecektir dedi. Milletvekili Mehmet Şahin, İl başkanı Mustafa Şahin, belediye başkan adayı Ahmet Çakır katıldı.

* Taştepe mahallesi
Ahmet Çakır seçim çalışmaları kapsamında mahalle toplantılarını devam ettiriyor. Dün katıldığı taştepe mahallesi mahalle toplantısı miting gibi geçti. Coşkulu bir kalabalık tarafından havai fişek gösterisi ve halaylar ile karılandı. Bir mahalleli tarafından kafasına takılan sekiz köşe şapkası ile halay çeken Çakır, omuzlarda konuşacağı platforma kadar götürüldü. Burada daha önce Başbakan Recep Tayip Erdoğan’a kirve olan ailenin Recep ve Tayip isimli çocuklarını Başbakan Erdoğan’ın emaneti olarak, yanlarından program sonuna kadar ayırmadılar. Milletvekili Öznur Çalık, İl başkanı Mustafa Şahin, belediye başkan adayı Ahmet Çakır katıldı.

* Yamaç mahallesi toplantı
Geç saatlerde ve soğuğa rağmen gerçekleştirilen mahalle toplantısında kentsel dönüşüm de kimsenin mağdur edilmeyeceği ifade edildi. Milletvekili M.Mucahid Fındıklı, Öznur Çalık, İl başkanı Mustafa Şahin, belediye başkan adayı Ahmet Çakır katıldı.

Yapılacak çalışmalar hakkında maddeler tek tek sıralandı.
1. Değer tespitlerini yeniden yapılacak, komisyon oluşturuldu
2. Tapusu ve tapu tahsisi olamayan evler, tapuları varmış gibi işlem görecek.
3. Kentsel dönüşüm kapsamında alınacak, evler % 45 indirimli hak sahiplerine verilecek
4. Kendi arsama kendim ev yaparım diyenlere imkân sağlanacak
5. O bölgede kirada oturanlara kolaylık sağlanacaktır dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız