SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Porga Yoluna Kar Direği

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:13:08
Porga Yoluna Kar Direği
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi merkez ve ilçelerde her türlü alt yapısı ve asfaltı tamamlanan yolların daha güvenli hale getirilmesi için, trafik uyarı tabelaları ve işaretleme çalışmalarına da yoğun bir şekilde sürdürüyor. 

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Yeşilyurt ilçe sınırları içerisinde yer alan Porga yolundaki asfalt çalışmalarının da tamamlanması ile birlikte; yol boyunca trafik güvenliğinin sağlanması amacıyla işaretleme çalışmaları da yapıldı. 

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan çalışmalar kapsamında; yaklaşık 30 km uzunluğundaki Porga yolunda düşey işaretleme çalışmaları tamamlandı. 

Kış aylarında yoğun kar yağışının yaşandığı Porga yolunda 191 adet kar direği, 310 adet CTP kenar dikmesi ve 751 adet de trafik tanzim ve uyarı tabelaları ile yol daha güvenli hale getirildi.  

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız