SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Porgalı'dan Seçim Konvoyu

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:19:20
Porgalı'dan Seçim Konvoyu
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Hulisi Porgalı seçim çalışmaları kapsamında son turları atıyor. Porgalı, Yeşilyurt’ta son mahalle toplantısını gerçekleştirirken, şehir merkezinden başlayan yoğun araç konvoyuyla Yeşilyurt’a gitti. Porgalı yol boyunca vatandaşları selamladı. 

Tüm mahalle toplantıları miting havasında geçen Porgalı Yeşilyurt’ta da vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı. Yeşilyurt’ta gerçekleştireceği son mahalle toplantısına şehir merkezinden Yeşilyurt’a kadar 250 araçlık konvoyuyla giden Porgalı, seçmenlerini torunu Hulisi Kağan Porgalı ile selamladı. 

Cumhuriyet Halk Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Hulisi Porgalı Yeşilyurt’ta davul zurna eşliğinde sloganlarla karşılandı. 

Yeşilyurt’ta gerçekleştirdiği miting havasındaki son mahalle toplantısında konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Hulisi Porgalı, 9 Eylül tarihinden itibaren bugünü hayal ederek, “Şimdi Yeşilyurt Zamanı” dedim. Bütün çabam bugüne gelebilmek ve sizlerle buluşabilmek içindi dedi. 

Bugüne kadar Yeşilyurt ilçesine hizmet eden belediye başkanlarına teşekkür eden Porgalı, Yeşilyurt için çalışan bir ilçe, altı belde başkanı vardı. Bugüne kadar yaptıkları hizmetler için onlara sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum ifadelerini kullandı. 

Bazı kesimlerin çalışmalarını gece sürdürdüğünün altını çizen Porgalı, gece çıkmaya başladılar. Paketler dağıtıp, yalan yanlış vaatlerde bulunuyorlar. Gece çıkarlar korku verirler, tehdit ederler, insanları karalarlar. Diyorum ki yüreğiniz varsa Hulisi Porgalı gibi çıkın halkın önünde konuşun sözlerini kaydetti. 

Cumhuriyet Halk Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Hulisi Porgalı, “Bugüne kadar haram yemedik, çocuklarımızın boğazından haram lokma geçirmedik, kul hakkına dokunmadık, bugüne kadar alın teriyle kazandık” dedi.

Bu seçimi de alın teriyle kazanacağım diyen Porgalı, hile yapmadık, kimseye baskı yapmadık, tehdit etmedik. Kimseye seçim rüşvetleri vermedik vermeyeceğiz de çünkü haram oyla gelenler haram oyla gidecekler şeklinde konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız