SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Potanın Perileri'yle Aynı Klipte

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:32:41
'Potanın Perileri'yle Aynı Klipte
A- A+ PAYLAŞ

Garanti Bankası’nın, 11-28 Haziran tarihlerinde Macaristan ve Romanya’nın ev sahipliğinde düzenlenen “2015 FIBA Kadınlar Avrupa Basketbol Şampiyonası”na katılan A Milli Kadın Basketbol Takımı “Potanın Perileri” için hazırladığı reklam filmi büyük beğeni topladı. 

Garanti’nin, ana sponsoru olduğu Potanın Perileri’ne her daim gösterdikleri mücadeleden ötürü teşekkür ettiği ve başarılar dilediği reklam filminde, Milli Takım oyuncularına 12 Dev Adam Basketbol Okulları’nın minik basketbolcuları da eşlik etti. 

Reklam filminde Potanın Perileri, uluslararası arenada Türkiye’yi başarıyla temsil etmeleri ve sporcu kişilikleriyle kız çocuklarına örnek teşkil ederken, onların basketbolu tanımaları ve basketbolu seven nesiller olarak yetişmelerine de ilham kaynağı oluyor. Potanın Perileri’nin başarılarından etkilenen küçükler, büyüdüklerinde onlar gibi birer başarılı basketbolcu olmanın hayalini kuruyor.

Malatya 12 Dev Adam Basketbol Okulu'nun sporcuları Melike Acar ile Ayliz Kılınçer'de hazırlanan reklam filminde Pota'nın Perileri ile birlikte yer aldı. Büyük heyecan yaşayan minikler, gelecekte ablaları gibi olmanın hayalini kurarken, bir anda onların yanında yer almanın heyecanını ve mutluluğunu yaşadı. 

Malatya 12 Dev Adam Basketbol Okulu'nda eğitim gören ve yerel liglerde mücadele eden Melike Acar, Pota'nın Perileri'yle aynı reklam filminde yer almanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Pota'nın Perileri'ni yakından görmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşadığını dile getiren minik basketbolcu, ilerideki hedefinin milli formayı giymek olduğunu ifade etti.

Ayliz Kılınçer ise, Pota'nın Perileri'ni yakından gördüğü için mutlu olduğunu belirterek, büyük heyecan ve mutluluk yaşadığını dile getirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız