SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Pozisyon Üretemedik"

A- A+ PAYLAŞ
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta Yeni Malatya Spor, sahasında Diyarbakırspor ile 2-2 berabere kalırken, her iki takımın teknik direktörleri maç sonrası değerlendirme yaptılar.
  
Karşılaşma sonrası basın mensuplarına bir açıklamada bulunan Yeni Malatya Spor Teknik Direktörü Ali Güneş, çok iyi oynamadıklarını kaydetti. Güneş, takımın iç saha performansının düşündürücü olduğunu belirterek, "Çok iyi oynamadığımız bir maç. Pozisyon üretemedik. Maçın başında öne geçmemize rağmen, yediğimiz ilk golden sonra oyunun büyük bölümünde pozisyon üretmede sıkıntı çektik. Çok iyi oynayamadık. Bu tür maçların çok sıkıntılı olacağını söylüyorduk. Oyuncularımız ciddiye aldı ama yenilen golleri anlatamıyoruz. Hedef noktasında iddialı konuşmamızı bu sonuçlar zorlaştırıyor. Çok fazla söylenecek bir şey yok" dedi.
  
Diyarbakırspor Teknik Direktörü Ali Ravcı ise, "Her iki takımı da tebrik ediyorum. Sahada inanılmaz bir mücadele vardı. Biz buraya gelirken zorlu bir maç olacağını biliyoruz. Her maç bizim için zorlu geçiyor.  Diyarbakırspor olarak özel bir durumuzu var. Transfer kapalı ve genç oyuncularla ligde mücadele ediyoruz. Takımımızın tek avantajı mücadele gücü ve çok koşmasıdır. Biz bu silahımızı değerlendirmeye çalışıyoruz. Futbolcularımız tecrübesiz fakat biz onlardan yüksek verim almaya çalışıyoruz. Bizim için deplasmanda alınan 1 puan iyidir. Tek hedefimiz Diyarbakırspor'un ligde kalmasıdır. Bunun içinde var gücümüzle çalışıyoruz" diye konuştu. 
  
Yeni Malatya Spor'un defans oyuncusu Serdar Karkın da, "Böyle bir beraberliği beklemiyorduk. İkinci yarıda baskılı oynadık ama yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik. Kötü bir gidişatımız var. Buna dur demek zorundayız" iadelerini kullandı.
 
FOTO: Yeni Malatyaspor'un Diyarbakır karşısına çıkan onbiri (Mehmet GÖRESİYE)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız