SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Pozitif Kalmaya Çalışarak Örnek Vermeliyiz"

0
Güncellendi - 2020-03-28 01:32:52
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü Hikmet Karaman, sporcular olarak dünya çağında yaşanan krizde kendilerinin üzerine düşen sorumluluklar olduğunu ifade etti.

Karaman, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadeleyle ilgili resmi sosyal medya hesabından bir açıklamada bulundu.

Resmi hesabından İngilizce ve Almanca açıklama yapan tecrübeli teknik adam, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadelede spor camiasının üzerine sorumluluklar düştüğüne vurgu yaparak, pozitif kalarak, örnek olmaları gerektiğine dikkat çekti.

Karaman’ın açıklaması şöyle:

“Spor figürleri olarak, bu küresel krizde sorumluluklarımız var. Sağlık kuruluşlarının yönergelerini izleyerek ve mümkün olduğunca pozitif kalmaya çalışarak örnek vermeliyiz. Bunun üstesinden gelip daha da güçlenebileceğimize inanıyorum.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Başefendi (4 yıl önce)
    Bence fırsattan istifade edip paf takımı ile maç yapıp uzun zamandır unuttukları galibiyeti alsınlar. Tabi yenebilirlerse.?
    0
    0
    Yanıtla
  • Futbolcularin yüzde 80 i malatyayi terk etmiş ödeme alamıyorlar diye hoca nin konuşmasına ne bakıyorsun çık taraftari oyala diyor adil gevrek yani hikaye anlatıyor futbolcu aylardır odeme alamamış oynamaz gelirler hic edilmiş nereye harcadıkları bile paranin muallakta 55 trilyon borç varr
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Bizim için lig zaten bitti.bundan sonra ne çalışması ne idmanından bahsediyorlar acaba futbolcuların hepsi gitsin bir daha bu şehre gelmesinler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ünal (4 yıl önce)
    Tüm oyuncular Pınarbaşı da karantinaya alınsın. Tam izole bir yer bol bol aralarında maç yapsınlar ancak kendilerine gelirler. Sahi ülkesine giden oyuncu var mı? Bilen varmı? Lütfen yazabilirmisiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • turo44 (4 yıl önce)
    Keçi Baş derdinde Kasap et derdinde.... Ne antremanında bahsediyorsun kardeşim,Dünyanın halini görmüyormusun... Insanlar bi acayipleşti !!! Köln'den Sağlıklı,ve CORONA Sız Günler diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (4 yıl önce)
    Ligler oynatilacak futbolcularin ödemesi yapılmıyor bu takım yüzde yüz düşecekk Adil gevrek gitmeden galibiyet huzur gelmezz kulüpte herkes biliyor ama kimse ses çikaramıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Mülayim (4 yıl önce)
    Hocam bizim takım test yaptı mı varmı hasta olan futbolcumuz herşeye rağmen yokturdur inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (4 yıl önce)
    Acil idmanlar baslamalı hoca bu futbolla ligde kalmak hayal herkesi topla testini yaptir idmanlara başlaaa teknik ve taktik çalışmak gerek
    0
    0
    Yanıtla