SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Prensipte Anlaştığımız Futbolcular Var"

0
Güncellendi - 2016-06-21 16:30:39
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor’un Sportif Direktörü Ali Ravcı, iç ve dış transferde çalışmaların devam ettiğini belirterek, birinci etap kamp çalışmalarına kadar en az 5-6 oyuncuyla anlaşmak istediklerini kaydetti.

Transfer çalışmaları için İstanbul’da bulunan Ravcı, hem iç hem de dış transferde yoğun bir mesai harcadıklarını belirtti.

Şuana kadar hiçbir futbolcuyla anlaşmadıklarını ifade eden Ravcı, “Transferle ilgili çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Listemizde yer alan futbolcularla ön görüşmelerimiz devam ediyor. Şuana kadar anlaştığımız bir futbolcu yok ama birkaç gün içerisinde bazı şeyler netleşecek. Özellikle üzerinde durduğumuz bazı isimler var. Bu oyuncularla ilgili temaslarımız sürüyor” dedi.

Ravcı, iç transferde Ramazan Kahya, Aydın Çetin, Azuka İzu, Serhat Ayvaz, Hüseyin Kar ve Gonzalo Damian Godoy Silva ve İrfan Başaran ile yollarını ayırdıklarını anımsatarak, “İç transferde de sözleşmesi biten futbolcularla görüşmelerimiz devam ediyor. Anlaşamazsak giden olabilir. Cuma gününe kadar iç transfer netleşir” diye konuştu.

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında takımın 6 Temmuz’da Bolu Termal’de toplanıp, 7 Temmuz’da çalışmalara başlayacağını kaydeden Ravcı, kamp çalışmalarına kadar 5-6 oyuncuyla anlaşmak istediklerini ifade etti.

PRENSİP ANLAŞMASINA VARILAN FUTBOLCULAR VAR

Transfer çalışmalarının en suskun takımı olan Yeni Malatyaspor, transfer bombalarını art arda patlatmaya hazırlanıyor.

İç transfer çalışmaları kapsamında şuana kadar 7 futbolcuyla yollarını ayıran sarı kırmızılılar, ne iç ne de dış transferde hiçbir futbolcuyla sözleşme imzalamadı.

Teknik direktör Bayram Bektaş’ın verdiği rapor ve yönetimin daha önceden izlemeye aldığı futbolcular üzerinde çalışmalar devam ediyor. Ön görüşmelerini yapan ve bazı futbolcularla prensip anlaşmasına vardığı iddia edilen yönetimin birkaç gün içerisinde transferleri kamuoyuna açıklaması bekleniyor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Nurhan (7 yıl önce)
    İllaham yalan çorumlu kardeşlerimiz öyle konuşuyor ya laf değil icraat bekliyor insanlar yarın başka haber y. Malatyaspor transfer de gaza bastı ondan sonra fren tytmuyor boş hep boş sezon başlayacak beyler prensip anlaşması varmış hikaye icraat lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • Servet (7 yıl önce)
    Piyasadaki en ucuz futbolcuları toplarlar işte olacağı bu.
    0
    0
    Yanıtla