SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Prensipte Anlaştık"

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:32:35
A- A+ PAYLAŞ
 
Organik zirai ilaç yatırımı için incelemelerde bulunmak üzere Malatya'ya gelen Güney Koreli Ecowin firması yetkilileri, önce ilaçlarının Türkiye disbrütörlüğünü verirken, sonra ise Malatya'ya yatırım yapma konusunda prensip anlaşmasına vardılar. 
 
Güney Kore ilaç firması Ecowin yetkilileri Kyung Koo ve Ki Hoon Park, organik zirai ilaç üretimi yapabilmek için Malatya'da 2 gün incelemelerde bulundular. Malatya Valisi Ulvi Saran'ın ilgisiyle Malatya'ya gelip inceleme yaptıktan sonra Fipa Ekoloıjik firması ile anlaşmaya vardılar. Anemon Otel'de düzenlenen anlaşma proğramında konuşma yapan Fipa Ekoloıjik firması yetkilisi Mustafa Akıncı yaptığı açıklamada, "Sayın valimizin ilgisiyle ilimize gelen ve 2 gün inceleme yapan Güney Koreli Ecowin firması yetkilileri ile organik zirai ilaç Türkiye Disbrütörlüğü konusunda anlaşmaya vardık. Ayrıca, bu firma ile Malatya'da organik zirai ilaç yatırımı yapılması konusunda prensip anlaşmasına vardık" dedi. 
 
Güney Kore Ecowin firması yetkilsi Kyung Koo, "Malatya Valisi'nin daveti üzerine Malatya'ya geldik. İki gün incelemelerde bulunduk. Organik zirai ilaç yatırımı konusunda prensip anlaşmasına vardık" ifadelerini kullandı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız