SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Prestij Kazanacak'

A- A+ PAYLAŞ

Fahri Kayahan Bulvarı'ndaki asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Cemal Akın, bulvarın böylece prestij kazanacağını söyledi.

Konuya ilişkin olarak Belediye Basın Bürosu'ndan yapılan açıklama şöyle:

"Malatya’nın önemli ulaşım akslarından birisi olan Fahri Kayahan Bulvarı komple yeniden asfaltlanıyor.

Belediye Başkanı H. Cemal Akın, Fahri Kayahan Bulvarı üzerinde yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Fahri Kayan Bulvarının sıcak asfaltla asfaltlandığını belirten Başkan Akın, daha önce yapılan asfaltın satih kaplama olduğunu, satih kaplamayla meydana getirilen yolun ihtiyaca cevap vermediğini belirterek, şu anda bu yolda, finişerle sıcak asfalt çalışmaları yaptıklarını söyledi.

Başkan Akın, “İnşallah bu çalışmalar bittiğinde Fahri Kayahan Bulvarı, prestij kazanacak. Bu çalışmalarda emeği geçen bütün personelime, yol asfalt çalışanlarına bu çalışmalarda her türlü fedakarlığı bizden esirgemeyen değerli muhtarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Samanlı Mahalle Muhtarı Orhan Balaman ise belediyenin yaptığı çalışmalardan çok memnun olduklarını söyledi.

Yapılan çalışmalardan son derece memnun olduklarını belirten Muhtar Balaman, “Fahri Kayahan Bulvarı üzerinde çok güzel düzenleme çalışması yapılıyor. Sayın Belediye Başkanımız H. Cemal Akın’a çalışmalardan dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Mahalle sakinleri ise Fahri Kayahan Bulvarı üzerinde yapılan çalışmaların gayet güzel ve sevindirici olduğunu dile getirerek, başta Belediye Başkanı H. Cemal Akın olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ettiler."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız