SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Prestij' Proje Başlıyor

A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi'nin, çeşitli sosyal tesisleri de içeren Kale ilçesinde uygulayacağı projenin temeli, 16 Mayıs Pazartesi günü törenle atılacak.

İnönü Üniversitesi'nden konuya ilişkin yapılan açıklama şöyle:

"Üniversitemiz tarafından yapılacak olan dört yıldızlı otel ve sosyal tesisleri içeren, “İnönü Üniversitesi Kale Sosyal Tesisleri ve Kale Meslek Yüksekokulu” projesinin tüm alt yapısı tamamlandı.

Kale ilçesinde inşa edilecek olan İnönü Üniversitesi Kale Sosyal Tesisleri ve Kale Meslek Yüksekokulu’nun temeli 16 Mayıs 2011 Pazartesi günü düzenlenecek bir törenle atılacak.

Karakaya Baraj Gölü kıyısında hayata geçirilecek olan proje içerisinde 4 yıldızlı otel, 3 bloktan oluşan teras evler, kafeterya, özel plaj, marina ve spor alanları yer alacak.

Ayrıca projede Spor Yüksekokulu öğrencilerimizin yararlanacağı ve su sporları gibi birçok aktivitenin yapılabileceği spor tesisleri de olacak. Kale Meslek Yüksekokulu’nun Turizm ve Otelcilik İşletmeciliği bölümünde okuyan öğrencilerimiz bir taraftan inşa edilecek olan 4 yıldızlı otelde stajlarını yaparken diğer taraftan işletme noktasında alacakları eğitim ile mesleki deneyimlerini de geliştirmiş olacaklar.

Böyle bir tesisin kurulması sadece Üniversitemiz için değil özellikle Malatya için bir prestij projesi olacak."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız