SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Prestijli 'Dere'!.

A- A+ PAYLAŞ

Malatya merkezde de öğleden sonra etkili olan sağanak yağışın ardından yağmur suları caddeleri adeta dere görünümüne çevirirken, özellikle yayalar ulaşımda güçlük çektiler.

Yağmur suyu drenaj sisteminin yapılmasıyla yağışlı havalarda cadde ve alanların dere- göl haline gelmesinin engellendiği belirtilirken, alt yapı çalışmaları Mart ayında tamamlanan ve "prestijli cadde" durumuna getirildiği Belediye Başkanı Cemal Akın tarafından ifade edilen Fuzuli Caddesi, yağışların ardından adeta dereye dönüşen yerlerden biriydi.

METREKAREYE 22 KİLOGRAM..
Meteoroloji Malatya Bölge Müdürlüğü yetkilileri, Malatya'da Pazartesi günü metrekareye 22 kilogram yağış düştüğünü bildirdiler.

2007 yılı Mayıs ayında Malatya'da metrekareye 48 kilogram yağış düştüğü, 2008 Mayıs'ında ise bugün yağanla birlikte metrekareye düşen yağış miktarının 47 kilograma ulaştığı belirtildi.

Bu arada 2007'nin ilk 5 ayında Malatya'da metrekareye toplam 214 kilo yağış düşmesine rağmen, bu yılın aynı döneminde yağış miktarının yüzde 24 azalmayla 160 kilo olarak gerçekleştiği de belirtildi.

FOTOĞRAF: Fuzuli Caddesi'nin yağış ve sonrasındaki hali..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız