SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Problem Yok, Şanssızlık Var''

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Başkanı Haşim Karadağ, maç sonrası yaptığı değerlendirmede, Karşıyaka maçında şanssız olduklarını söyledi. Karadağ, bu maçta da 2 toplarının direkten döndüğünü belirtti. Bu arada, Hayati Palancı'nın istifasının ardından Malatyaspor teknik direktörlüğü için Ünal Karaman'ın (yandaki fotoğrafta) adının geçtiği öğrenildi.

Karadağ, Palancı’nın istifası üzerine “Ben istifayı yeni duydum. Hayati Palancı Malatya çocuğudur. İçeride olsun dışarıda olsun devamlı Malatyaspor’a faydası olacak bir insandır” dedi.

Başkan Karadağ, takımda problem olup olmadığı yolundaki soruya, "Problem yok, şanssızlık var.." yanıtını verdi.

Karadağ, “gündemde olan bir isim var mı?” sorusuna “Yönetim kuruluyla toplantı yapıp durumu değerlendireceğiz” şeklinde karşılık verdi.

YÖNETİM KABUL ETTİ..
Karadağ'ın bu açıklamasının ardından, kongreye 1 gün kala son toplantısını yapan Malatyaspor yönetim kurulunun, Hayati Palancı'nın istifasını görüşerek kabul ettiği bildirildi.

EN GÜÇLÜ ADAY ÜNAL KARAMAN..
Bu arada, Hayati Palancı'nın istifasıyla birlikte Malatyaspor Teknik Direktörlüğü için en güçlü adayın Ünal Karaman olduğu bildirildi.

2002'de Dünya üçüncüsü olan milli takımda Şenol Güneş'in yardımcılarından biri olarak görev yapan, halen milli takımlar alt yapısında teknik direktör olarak görevi sürdüren Karaman, 1987- 1990 yılları arasında Malatyaspor'da futbolcu olarak görev almış, Malatyaspor'dan A milli takıma seçilen ve oynayan ilk futbolcu olmuştu. Ünal, Gaziantepspor'dan Malatyaspor'a transfer olmuş, Malatyaspor ligden düşünce Trabzonspor'a geçmiş, uzun yıllar bu kulüpte futbol oynadıktan sonra transfer olduğu Ankaragücü'nde futbolu bırakmış, daha sonra teknik adam olarak futbola hizmet etmeye başlamıştı.

Malatyaspor taraftarının "Karaoğlan" lakabını taktığı Karaman'la ilgili söylentiler henüz yönetim tarafından doğrulanmadı.

KONGRE..
Öte yandan Malatyaspor Kulübü'nün olağanüstü kongresi 5 Kasım Pazar günü Belediye Konferans Salonu'nda yapılacak. Kongrenin saat 10.00'da başlayacağı, Haşim Karadağ dışında başkan adayının şu ana kadar ortaya çıkmadığı, Karadağ'ın da mevcut 15 kişilik yönetimden birçok ismi yeni yönetime almayacağı öne sürüldü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız