SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Prof.'dan Malatya'ya İlanla Veda

A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanı Prof.Dr. Hamdi Er, İstanbul'daki özel bir klinikte çalışmak üzere bu görevinden ayrılırken, Malatyalılara, bazı yerel gazetelere verdiği ilanla veda etti.

12 yıl Malatya'da görev yapan ve İstanbul'daki Dünya Göz Hastanesi'ne geçen Prof.Dr. Er'in, bazı yerel gazetelerde yayınlanan veda mesajı şöyle:

"Tüm Malatya Halkına Teşekkür ve Veda Mesajı,

Yaklaşık 12 yıl evvel göreve başladığım İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezindeki görevimden ve Malatya’dan ayrılıyorum. Yıllar içerisinde bir gün bu ayrılığın olabileceğini düşünmeme rağmen, bu işin bu kadar zor olacağını ve beni bu kadar çok üzeceğini tahmin etmiyordum. 42 yıllık yaşamımın en güzel 12 yılını geçirdiğim bu şehre ve onun insanlarına minnettarım. Bu yıllarımı güzel kılan anılarım başında, sevgili eşimle tanışıp evlenmem ve her zaman doğdukları yerin ismini gururla taşıyacaklarına inandığım Malatya doğumlu iki oğlumun dünyaya gelmeleridir. Kişisel olarak ise 12 yıl evvel düz bir uzman olarak geldiğim bu kent’te yardımcı doçentlik, doçentlik, profesörlük gibi manevi unvanlar kazandım. Bunları sağlayan Malatya’ya, onun can insanlarına, üniversiteme ve amirlerime sonsuz teşekkür ederim. Yaşadığım süre içerisinde kalbimin bir parçasının her zaman burada kalacağı Malatya’dan ayrılmak bende tarifi imkansız hüzne sebep olmuştur. Başlıca teselli kaynaklarım, bizlerin yaşamlarını tamamladıktan sonraki yıllarda, kısmet olursa çocuklarımın Malatya bağlarını hep söyleyecek olmaları ile geride kalan çok değerli dostlarımın varlıklarıdır. Görev sürem içerisinde binlerce hasta muayenesi ve ameliyatlar yaptım. Dolayısıyla bunlar içerisinde bir hekim olarak istemeyerek de olsa zarar vermiş olduğum hastalarım olmuş olabilir. Bu uzun süre içerisinde bir insan olarak yine istemeyerek de olsa kalplerini kırdığım insanlar da olmuş olabilir. Eğer böyle şeyler olmuş ise onların tümünden özür diler, beni samimi olarak affetmelerini rica ederim. Severek geçirdiğim bu uzun yıllar içerisinde suyunu içip, havasını soluduğum bu kentin ve insanlarının dünya var oldukça sağlık ve huzur içerisinde olmalarını temenni ederim. Son olarak bilinmeli ki, bu dostunuzun kalbi yaşamı boyunca minnet ve vefa duygusu içerisinde atacaktır. Görüşme fırsatı bulamadığım şehirdeki ve üniversitedeki tüm dostlarıma da bu vesileyle tekrar teşekkür ediyor ve veda ediyorum.
Prof. Dr. Hamdi Er"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız