SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Prof. Dr. Çelik, Evren'i Ziyaret Etti

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:11:52
Prof. Dr. Çelik, Evren'i Ziyaret Etti
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya İnönü Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Cemil Çelik, "Malatya'da daha güzel şeyler yapacağız" dedi. 
 
İnönü Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Cemil Çelik, yeniden göreve seçilen Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren'i ziyaret ederek, yeni dönem görevinde başarılar diledi. Aynı ziyarette Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman ve yönetim kurulu üyeleri de hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaret esnasında konuşan MESOB Başkanı Şevket Keskin, şehirde seçilmiş ve atanmışlar arasındaki iyi diyalog ile sorunların daha hızlı çözüleceğini belirterek, "İyi şeyleri desteklemek, kötü şeylerde ise kırmadan ikaz etmek gerekiyor" dedi. 
 
Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren, şöyle konuştu: "Rektörümüz göreve başladığından beri Malatya'nın esnafı ile sanayicisi ile ve vatandaşlarımız ile iyi bir diyalog ve köprü kurdu. Üniversiteye çok güzel katkıları oldu. Turgut Özal Tıp Merkezi'nin dünya ölçeğinde bilinen bir merkez olması bizleri sevindiriyor. Biz her zaman esnaf ve sanatkar olarak, sizlerin yanınızdayız. Elimizi taşın altına koyacağız" 
 
İnönü Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Cemil Çelik de "Bu duygularla biz Malatya'da daha güzel şeyler yapacağız. Biz üniversite cephesinde, siz esnaf ve sanayi cephesinde birlikte elbirliği ile güzel şeyler yapacağız" diye konuştu. 
 
Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman da şunları söyledi: "Orta direği temsilen Ali Evren, üst direği temsilen rektör bey ve alt direği temsilen biz basın mensupları, güç birliği yaparak Malatya'yı kalkındırmanın ve mutlu etmenin çabası içerisinde olacağız. Ali Evren'e görevinde başarılar diliyorum." 
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız