SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Prof.Dr. Cöhce Serbest

A- A+ PAYLAŞ

Ergenekon soruşturması kapsamında evi aranan Prof.Dr. Mehmet Aydın ile İnönü Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Başkanı Prof.Dr. Salim Cöhce de serbest bırakıldı.

Soruşturma kapsamında, iki gün içerisinde 6 profesör ifade verip serbest kaldı. Zirve Yayınevi cinayeti ile ilgili Ergenekon soruşturması kapsamında bir süre önce yapılan operasyonda, evi aranan Prof. Dr. Aydın ve Cöhce, Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne geldi. Savcıya ifade veren iki profesör de serbest bırakıldı.

"Ergenekon" soruşturması kapsamında ifadeleri alınan Prof. Dr. Salim Cöhce ve Prof. Dr. Mehmet Aydın, adliyeden ayrıldı.

Özel yetkili İstanbul Cumhuriyet Savcısı Cihan Kansız, "şüpheli" sıfatıyla sabah saatlerinde Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesine gelen Prof. Dr. Cöhce ve Prof. Dr. Aydın'ın ifadesini aldı. Cöhce ve Aydın, ifade verme işleminin tamamlanmasının ardından adliyeden ayrıldı.

Aynı soruşturma kapsamında dün Prof. Dr. Zekeriya Beyaz, Prof. Dr. Şahin Filiz ve Doç. Dr. Kadir Albayrak'ın, bugün de Prof. Dr. Abdurrahman Küçük'ün ifadelerine başvurulmuştu. Soruşturma kapsamında dün ve bugün toplam 6 profesörün ifadesi alındı ve serbest bırakılmış oldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız