SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Prof.Dr. Elmalı Yönetimde

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:12:34
Prof.Dr. Elmalı Yönetimde
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Nurzat Elmalı, Türk Spor Yaralanmaları Artoskopi ve Diz Cerrahisi Derneği yönetim kurulu üyeliğine seçildi.

Prof.Dr. Elmalı'nın, 2-6 Ekim 2012 tarihleri arasında Ankara da düzenlenen ve 500 den fazla Ortopedi  asistan ve uzmanının katıldığı XI. Türk Spor Yaralanmaları Artroskopi ve Diz Cerrahisi Kongresinin son gününde yapılan yönetim kurulu seçimlerinde Türk Spor Yaralanmaları Artroskopi ve Diz cerrahisi Derneği Yönetim Kuruluna seçildiği bildirildi. Ankara, İstanbul ve İzmir'den seçilen üyelerin yanında Adana ve Malatya'dan birer üye ile toplam 9 kişiden oluşan yeni yönetim kurulu önümüzdeki iki yıl için bu görevi sürdürecek.

Diz cerrahisi ve Artroskopi ile ilgili çalışmaları ile dikkat çeken Prof. Dr. Nurzat Elmalı, Ankara'da düzenlenen kongrede 3 ayrı oturumda konuşma yaptı. Düzenlediği çeşitli bilimsel aktivitelerle çok sayıda Ortopedi uzmanını Malatya'ya davet eden Prof. Dr. Nurzat Elmalı, aynı zamanda 2009 yılından beri Türkiye Futbol Federasyonu Sağlık Kurulu üyesi ve Bölgesel Sağlık Birimi Başkanlığı görevini de sürdürüyor.  

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız