SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Prof.Dr. Gezer Darende'de

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:51:33
Prof.Dr. Gezer Darende'de
A- A+ PAYLAŞ

7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimlerde AKP Malatya Milletvekili Aday adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer Darende İlçesini Ziyaret etti. 

AKP Malatya Milletvekili Aday Adayı Prof.Dr. İbrahim Gezer Darende Belediye Başkanı yardımcısı Murat Doğan ziyaret etti.

AKP Malatya Milletvekili Aday adayı Prof.Dr. İbrahim Gezer, “Geçtiğimiz günlerde 7 Haziranda yapılacak olan genel seçimler çerçevesinde 550 milletvekili tespit edilecek bizde Malatya' nın değişik kurumlarında yıllardır görev yapmış birisi olarak öğretim üyeliği görevimizden istifa ederek Malatya için hizmet etme noktasında Ak Parti’den Malatya milletvekili  aday adaylığı başvurumuzu yaptık ve gezilerimize başladık” dedi.

Gezer yaptığı açıklamada “Malatya da sivil toplum temsilcileriyle bir araya gelerek istişare yaptık ve bu günde Darende ilçemizi ziyaret ediyoruz. Darende hem ülkemizin hem de şehrimizin güzel ilçelerinden birisi tarihiyle, kültürüyle, inanç turizmi ile doğal, tarımsal ve maden güzellikleriyle örnek olan bir ilçemiz.” şeklinde konuştu  

Darende Belediye Başkan Yardımcısı Murat Doğan ise 7 Haziranda yapılacak olan genel seçimlerde  Prof. Dr. İbrahim Gezer'e seçim çalışmalarında başarılar diledi. 

Daha sonra esnaflar ile sohbet eden Prof Dr İbrahim Gezer sorunları dinledi. 

Esnaflar 7 Haziranda yapılacak olan genel seçimlerde Malatya Milletvekili Aday adayı olan Prof. Dr. İbrahim Gezer'e seçim çalışmalarında başarılar diledi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız