SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Prof. Dr. Kızılay Adaylığını Açıkladı

0
Güncellendi - 2016-04-07 03:28:33
Prof. Dr. Kızılay Adaylığını Açıkladı
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Haziran ayında yapılacak olan rektörlük seçimleri için aday olduğunu açıkladı.

Haziran ayında yapılacak İnönü Üniversitesi Rektörlük Seçimleri için geri sayım heyecanı sürüyor. İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ahmet Kızılay da rektör adayı olduğunu açıkladı. Kızılay, “Haziran 2016'da üniversitemizde rektörlük seçimi yapılacaktır. Mensubu olmaktan onur duyduğum İnönü Üniversitesi’nin farklı kademelerinde hekim, öğretim üyesi ve yönetici olarak uzun yıllardır çalışıyorum. Üniversitemizi eğitim, bilim, sanat ve spor alanlarında ulusal ve uluslararası düzeyde saygın bir üniversite yapmak için rektörlüğe adayım. Üniversitemiz, 41 yılda belli bir mesafe almış bulunmaktadır. Bazı alanlarda elde edilen başarıları üniversitenin tümüne yaymanın gerekliliğine inanıyorum. Üniversitenin bütün eğitim birimlerinde yüksek standartları yakalamak hedefimizdir. Bilimsel değerlerle donanmış, aklın ve kalbin yönettiği, kararlı ve dinamik, sorgulayan, fikir üreten, yorumlama yeteneğine sahip öğrenciler yetiştirmek amacımızdır. İnönü Üniversitesi şehrimiz, bölgemiz ve ülkemize bilgi, değer ve strateji üreterek öncülük edecektir. Sağlık alanında üniversitemizi Türkiye'nin en iyi merkezi yapmak, ülkemizin en donanımlı kanser merkezini şehrimize kazandırmak istiyorum diye konuştu.

Kaynak : İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • Murat (7 yıl önce)
    Sayın hocam kişiliği ve donanımıyla rektörlüğü fazlasıyla hak ediyor. Hayırlı olsun. Başarılar diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Şenol (7 yıl önce)
    Değerli Kardeşim! Kararınız hayırlı-uğurlu olsun! Başarılar dilerim!
    0
    0
    Yanıtla
  • Nazmi KALKAN (7 yıl önce)
    Mütevazi, alçak gönüllü, kibir olmayan bütün insanlara elinde geldiği kadar yardım eden genç prof. doktor kendisi bu koltuğu gerçek bir bilim adamı olarak hak ediyor. Sayın hocamı Rektör olarak görmek istiyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • BEYEN (7 yıl önce)
    Allah yar ve yardımcınız olsun. Mütevazi ve bilgili kişiliği ile o makama en layık kişi.
    0
    0
    Yanıtla
  • izzet aslan (7 yıl önce)
    sayın hocam adaylığınız üniversiteye ve malatyaya hayırlı olsun başarılar diliyorum ALLAHA emanet olunuz.....
    0
    0
    Yanıtla
  • izzet aslan (7 yıl önce)
    sayın prof dr ahmet kızılayın bu rektörlük seçimlerinde başarılar diliyorum gerçekten laik bir bilim insanı ALLAH yolunu açık etsin malatya için hayırlı olur rabbim muafak etsin......
    0
    0
    Yanıtla
  • Kayısıcı (7 yıl önce)
    Tanıdığım en alçak gönüllü mütavazi doktor kendisi bu koltuğu gerçek bir bilim adamı olarak hak ediyor. Sayın hocam umarım Rektör siz olacaksınız
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (7 yıl önce)
    İnsanlığı, bilim adamlığı, doktorluğu 10 numara insan. İnşallah üniversite hocaları Ahmet hocaya bu seçimde sahip çıkar ve onu seçerler. Malatya için böyle değerli bir insanın rektör olması büyük şans. Rabbim yolunu açık etsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • İbrahim (7 yıl önce)
    Sayın Prof.Dr.Ahmet Kızılay siz herşeyin en iyisine layık bir insan ve bilim adamısınız.Allah yolunuzu açık etsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Gazi Cemal (7 yıl önce)
    Başarılı bir bil adamının geçmesi işi ehline bırakılması gerek Hakkı'na hayırlısı hocam
    0
    0
    Yanıtla
  • Nihat (7 yıl önce)
    Hakkınızda hayırlısı, malatya için iyi olur diye düşünüyorum
    0
    0
    Yanıtla