SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Prof.Dr. Yılmaz İstifa Etti

A- A+ PAYLAŞ

Rektör adaylarından olan Prof.Dr. Sezai Yılmaz (Soldaki)'ın Tıp Fakültesi dekanlığından istifa ettiği, yerine vekaleten Prof.Dr. Ramazan Özdemir (sağdaki)'in atandığı bildirildi.

Karaciğer nakli operasyonlarını gerçekleştiren ekibin Prof.Dr. Vedat Kırımlıoğlu ile iki başkanından biri olan Prof.Dr. Yılmaz, rektör seçimlerinde aday olmuş, rektörlüğe atanan Prof.Dr. Cemil Çelik'ten sonra 170 oyla ikinci sırada yeralmıştı.

Prof.Dr. Yılmaz'ın, iki gün önce Tıp Fakültesi Dekanlığı görevinden istifa ettiği ve istifanın yeni rektörün göreve başlamasıyla kabul edildiği, yerine son seçimlerde rektörlüğe adaylığını açıklayan, daha sonra Prof.Dr. Çelik lehine çekilen Kardiyoloji Bölümü ABD Başkanı Prof.Dr. Özdemir'in vekaleten atandığı öğrenildi. Özdemir'in bu göreve asaleten getirilmesi bekleniyor.

Öte yandan, Turgut Özal Tıp Merkezi'nde 2 yıllık görev süresi 18 Ağustos'ta sona erecek olan yönetim kadrosunun bu tarihi beklemeden istifa ettiği bildirildi. Doç.Dr. Murat Cem Miman'ın yerine başhekimlik görevine Radyoloji ABD öğretim üyelerinden Doç.Dr. Kaya Saraç'ın atandığı belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız