SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Prof. ve Doç. Olan Akademisyenlere Cübbe

0
Güncellendi - 2018-07-14 06:13:35
Prof. ve Doç. Olan Akademisyenlere Cübbe
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesinde profesörlüğe ve doçentliğe yükselen akademisyenlere Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay tarafından cübbeleri giydirildi.

Rektörlük toplantı salonunda düzenlenen törene İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Abdulkadir Baharçiçek, Prof. Dr. İbrahim Türkmen, Genel Sekreter Prof. Dr. Hakan Erkuş, senato üyeleri ve unvanda yükselen akademisyenler katıldı.

Akademisyenler Doç. Dr. Elif Apohan ve Doç. Dr. Ramilya Yarullina Yıldırım profesörlük, Dr. Öğr. Üyesi Eylem Şentürk Kara, Dr. Öğr. Üyesi Ayça Çekiç Akyol, Dr. Öğr. Üyesi Onur Zahal, Dr. Öğr. Üyesi Medet Korkmaz ve Dr. Öğr. Üyesi Fikret Birdişi ise doçentliğe yükseldi.

Unvanda yükselen akademisyenleri tebrik eden Rektör Kızılay daha sonra profesörlük ve doçentlik unvanı alan akademisyenlere cübbelerini giydirdi.

iha 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • alican (5 yıl önce)
    İşte o kimya neden boş ve hafife alınır,neden öğrenci tercihlerinde kimya ve gıda mühendisliği tercih edilmez ki?..Bir marketin raflarına bakınca insan üzülüyor be..Atıyorum Güzel ülkeme yılda bin liralık ithal otomobil giriyorsa yüz binlerce liralık gıda ve özellikle israil menşeli temizlik bakım ürünleri giriyor.. Devletin kimya bölümlerine el atması lazım.millet uzaya çıkarken biz hala kendi çapımızda bir deterjan bile yapamıyoruz..Onca proflarımıza rağmen...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ülkücü (5 yıl önce)alican isimli kullanıcı yorumuna
    Çok haklısınız.Yerli malı deterjan ve kozmetik ürünleri yok denecek kadar az.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tekin (5 yıl önce)
    Bedavadan dağıtın bakalım. kimya bl.den15 tane prof. Hiç dersleri yok boşu boşuna oturup maaş alıyolar.yakında bir çok bl.kimya gibi olacak.dağıtmaya devamm.
    0
    0
    Yanıtla