SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Profesöre 10, Doçente İse..

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:51:31
Profesöre 10, Doçente İse..
A- A+ PAYLAŞ

Bir süre önce her öğrencisinin mezuniyeti öncesinde en az bir fidan dikmesi uygulamasını başlatan İnönü Üniversitesi Rektörlüğü, üniversitenin kuruluşunun 40.yılı etkinliklerine hazırlık kapsamında, yeni bir kampanya başlatarak, akademik personelin de üniversite yerleşkesinin ağaçlandırılması çalışmalarına katkıda bulunması için yeni bir kampanya başlattı. 

Öğretim Görevlisi 4, Profesör 10 Ağaç Dikecek 

İnönü Üniversitesi Rektörlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, “Üniversitemde Dikili Ağacım Olsun” sloganı ile başlatılan kampanyayla, öncelikle akademik kadrolara ataması veya yükseltilmesi yapılan akademik personelin üniversite yerleşkesindeki ağaçlandırma faaliyetlerine katkıda bulunması hedefleniyor. Açıklamaya göre,  ataması veya yükseltilmesi yapılan okutman, araştırma görevlisi ve uzmanların en az 3, öğretim görevlilerinin en az 4, yardımcı doçentlerin en az 5, doçentlerin en az 7, profesörlerin ise en az 10 fidan dikmesi için açılan banka hesabına fidan başına 14 TL yatırması öngörülüyor. 

Açıklamada, ilk defa ataması veya yükseltilmesi yapılan akademik personelin yanı sıra, üniversitede hâlen görev yapan akademik ve idari personelin, yeni kayıt yaptıracak öğrencilerin ve İnönü Üniversitesi mezunlarının da, arzu ettikleri takdirde, gerek kendileri gerekse aileleri adına bu kampanyaya destek verebilecekleri kaydedildi. 

Fidan dikimine uygun zaman dilimlerinde yapılacak ağaç dikimlerinde, çeşitli ağaç türlerine ait 1-1,75 mt. boyunda fidanlar kullanılacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız