SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Profesyonel Bir Ortam Var"

0
Güncellendi - 2016-01-26 03:59:11
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup takımlarından Malatya Yeşilyurtspor'un teknik direktörü İsmail Tekin, Malatya Yeşilyurtspor'da profesyonel bir ortam olduğunu ifade ederek, bu ortamı en iyi  şekilde değerlendireceklerini söyledi.

Adıyaman 1954 Spor ile ligin 14. haftasında Malatya'da oynanması gereken karşılaşmanın yoğun kar yağışı sonrası iptal edilmesinin ardından Malatya Yeşilyurtspor, ara vermeden çalışmalarını sürdürdü.

Takıma yeni katılan futbolcuların takıma uyum sağlaması ve futbolcuların fizik olarak hazır hale gelmesi açısından tatil edilen maç sonrası takımı hemen çalışmaya alan tecrübeli teknik adam İsmail Tekin, ligin 15. haftasında deplasmanda oynayacakları Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor maçına kadar futbolcuları hazır hale getirmeyi planlıyor.

"BİR HAFTA DAHA KAZANDIK"

Takımın fizik gücü açısından bir hafta daha kazandıklarını ifade eden Tekin, "Böyle bir ortam beklemiyorduk. İki gün önce kar yağışı olması dolayısıyla onu da hesaba kattık. Tabi genel olarak baktığımızda Adıyaman 1954 Spor'un bir moral bozukluğu vardı ve bu bizim için bir avantaj olabilirdi. Ama genelde bizim fizik gücümüz açısından  bir hafta daha kazanmamız lehimize oldu" diye konuştu.

"FUTBOLCULAR VE BİZİM AÇIMIZDAN İYİ OLDU"

Tekin, Yeşiltepe 3 nolu sahanın açıldığını ve ara vermeden çalışmalara başladıklarını kaydederek, "Tabi hemen çalışmalara başlamamız bizim için olumlu bir gelişme. Tabi ki bizim için karlı oldu" dedi.

Daha önce Malatya Yeşilyurtspor'da forma giyen Muhammed, Serik Belediyespor'dan geri geldi. Onun fizik gücü iyiydi. Adıyaman 1954 Spor maçında da oynatacaktık. Fakat diğer transfer ettiğimiz futbolcular hazır değil. Onlar içinde bu hafta kar oldu. Bizim açımızdan da iyi oldu.

"BU ORTAMI EN İYİ ŞEKİLDE DEĞERLENDİRECEĞİZ"

Malatya Yeşilyurtspor'da profesyonel bir işleyiş olduğunu dile getiren tecrübeli çalıştırıcı, şunları söyledi: "İmkanları doğrultusunda her şeyi mükemmel olan bir kulüp. Dursun başkanın tecrübeli olması, futbol şube sorumlusu Eyüp Bolat'ın tüm imkanları takıma seferber etmesi, profesyonel bir kulüp gibiyiz. Kulübü öyle gördüm. Malatya Büyükşehir Belediyespor'da da şampiyon olduğumuz senelerde de böyle bir ortam vardı ama çok daha iyi bir ortam gördüm. Tabi bunu değerlendireceğiz. Bunu en kısa süreye çekmek isteyeceğiz."

"TRANSFER YAPMAK İÇİN TRANSFER YAPMAYACAĞIZ"

Tekin, takımla yaklaşık 8 gündür çalıştıklarını ve bir takım stratejik değişikliklerin yaşandığını ifade etti.

Transfer yapmış olmak için kadrolarına oyuncu katmak istemediklerini dile getiren Tekin, "Tabi transferler var. Forvet hattında Cihan'ı kazanmaya çalışıyoruz. Sakatlık olmadığı sürece oynatıp, kazanacağız. Malatya Yeşilyurtspor'a şuan transfer yapmak içinde transfer yapmak istemiyorum. Az ve öz bir transfer gerçekleştirmek için öyle bir kadroya sahibim. Takımın başına geldiğimde düşüncelerim başkaydı ama gelip, bir hafta çalıştıktan sonra bir takım değişikliklere de uğradık" ifadelerini kullandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız