SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Profesyonel Takımımız Olmalı'

A- A+ PAYLAŞ

Basketbol Malatya İl Temsilcisi Erol Akdeniz, Malatya'da basketbol sporuna ilginin günden güne arttığını, bu nedenle profesyonel ligde bir takım olması gerektiğini söyledi.

Erol Akdeniz yaptığı açıklamada, "Son zamanlarda inanılmaz derecede yoğun bir ilgi görüyoruz. Takım sporları içerisinde futboldan sonra ikinci sırada yer alıyoruz. Sporcu ve takım sayımızdan oldukça memnunuz. Yoğun bir basketbol faaliyetimiz var. Maçlara yetişmekte zorluk çekmeye başladık. O kadar maç oynuyoruz ki, bu bizi mutlu kılıyor" dedi.

Malatya'da 14 kulübün basketbol liginde mücadele ettiğini kaydeden Akdeniz, "Malatya'da basketbol oynayan 700 faal sporcumuz var. Bunun yanında Türkiye Basketbol Federasyonu ile Gençlik Spor Genel Müdürlüğü'nün ortaklaşa projesi olan 12 Dev Adam spor okulumuz devam ediyor. Spor okulumuz 12 ay süreyle faaliyetine devam edecek. Kış ayı olmasına karşın 50 sporcumuz antrenmanlara katılıyor. Biz, 7-14 yaşları arasındaki sporcularımızı burada yetiştirerek, amatör müsabakalarda görev veriyoruz" diye konuştu.

Akdeniz, Malatya'da yoğun bir basketbol trafiği olmasına rağmen, seyirci ilgisinin az olduğunu ifade ederek, "Halk genelde profesyonel takımlara büyük ilgi gösteriyor. Basketbolda profesyonel bir takımımız olmadığı için bu ilgiyi pek sağlayamıyoruz. Önümüzde bir yerel seçim var. Yerel seçimlerin ardından, belediyemizden Malatya'dan bir takımımızın profesyonel ligde mücadele etmesini isteyeceğiz. Bunu en iyi yapacak kurum belediye olacaktır. Tabi birinci ligde bunun en iyi örnekleri var. İnşallah bizde alt yapıdaki yoğunluğa gösterilen ilginin semeresini almak için profesyonel ligde takımımızın olmasını istiyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız