SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Profesyonel Yöneticilik Eğitimi

A- A+ PAYLAŞ

Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Malatya Merkez Müdürlüğü tarafından profesyonel yöneticilik konulu eğitim semineri başlatıldı.

Ticaret ve Sanayi Odası Salonu'nda bugün başlayan ve yarın sona erecek olan seminerle ilgili bilgi veren KOSGEB Malatya Merkez Müdürü Murat Seki, "KOSGEB olarak 2009 yılı eğitim seminerleri çerçevesinde bugün de profesyonel yöneticilik eğitim programını başlattık" dedi.

Bu yıl ayrıca, müşteri ilişkileri yönetimi, insan kaynakları, KOBİ'ler için pazarlama, iletişim ve motivasyon, dış ticaret teknikleri, maliyet analizi ve fason üretimi gibi her aya bir eğitim şeklinde eğitim seminerleri vereceklerini söyleyen Seki, bugün başlayan profesyonel yöneticilik konulu eğitim seminerinin yarın tamamlanacağını kaydetti.

Profesyonel yöneticilik konulu eğitim seminerini Danışman Eğitmen Ömer Cengiz Çelebi'nin verdiği belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız