SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Profesyonelin Yardımcısı Çoktur"

A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya İl Hakem Kurulu Başkanlığı'na Okan Sarı getirildi. 3 yıl süreyle İl Hakem Kurulu Başkanlığı görevinde bulunan Ömer Karaca ve eski İl Hakem Kurulu üyelerine, Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) tarafından teşekkür plaketi verildi. 
 
Plaket törenine Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı, Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, Malatyalı Üst Klasman (Süper Lig) hakemleri Suat Arslanboğa ve Zafer Demir,  MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir, Malatya Futbol İl Disiplin Kurulu Başkanı Faik Demez, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Malatya Şubesi 2. Başkanı Muharrem Zeyno, TÜFAD Malatya Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Bayındır, Tekvando Malatya İl Temsilcisi ve MASKF Yönetim Kurulu Üyesi Murat Turgut, Malatya Saha Komiserleri Dernek Başkanı Recep Menevşe ve Malatya Saha Komiserleri Derneği Üyesi Nurettin Doğan ve Osman Nuri Karaağaç, İl Hakem Kurulu Başkanı Okan Sarı ve İl Hakem Kurulu eski yönetimi katıldı.
 
"TEŞEKKÜR EDİYORUM"
 
Törende konuşan MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir, "Yaklaşık 3 yıldır birlikte görev yaptığımız ve Malatya Amatör Futboluna büyük hizmetleri olan eski Malatya İl Hakem Kurulu Başkanı Ömer Karaca ve yönetimine çok teşekkür ediyoruz. Yeni İl Hakem Kurulumuz da görevi devraldı. Ben emeği geçen eski İl Hakem Kurulu Başkanımız ve üyelerine çok teşekkür ediyorum" dedi.
 
"AMACIMIZ DOĞRUYU VE GÜZELİ YAPMAKTI"
 
Malatya İl Eski Hakem Kurulu Başkanı Ömer Karaca da, MASKF'ye teşekkür ederek, " Amacımız doğruyu ve güzeli yapmaktı. Sizlerle birlikte çalışmaktan da son derece zevk aldık. Bu birlikteliğimiz burada bulunduğumuz sürece devam edecek. Her ne kadar biz bu görevi beraber çalıştığım bir kardeşime devretmiş olsam da yine sizlerle beraberiz" diye konuştu.
 
"VEFADAN DOLAYI TEBRİK EDİYORUM"
 
Malatya İl Hakem Kurulu Başkanı Okan Sarı'ya plaket veren Eserdi, yaptığı konuşmada, "Malatya'nın amatörü vefalı, hakemleri güzel insanlar. Amatör spor taban birlikleriyle, hakemlerin bu kadar iç içe olduğu başka bir yer görmedim. Amatörleri vefasından dolayı, hakemlerimizi de bu güzelliğe katkılarından dolayı tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.
 
"ONUR DUYACAĞIM" 
 
Malatya İl Hakem Kurulu Başkanı Okan Sarı da konuşmasında, "Geldiğim görevin sorumluluğunu çok iyi biliyorum. Elimden geldiği kadar siz değerli ağabeylerime ve kardeşlerime hizmet etmekten onur duyacağım. Bundan sonrada sürekli beraber olacağız. Problemleri çözmek için buradayız" dedi. 
 
Hizmetlerinden dolayı İl Hakem Kurulu eski yönetiminde bulunan Ramazan Kabak, Bayram Kınık ve Kaan Akın Öz'e de plaket takdim edildi.
 
"PROFESYONELİN YARDIMCISI ÇOKTUR"
 
Plaket töreni sonrasında konuşma yapan  Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı ; 
 
"Aranızda olmaktan her zaman gurur ve mutluluk duyuyorum. Malatya'da ne kadar takımımız bulunuyorsa, hepsinin başımızın üzerinde yeri var. Amatör olmadan profesyonel olmaz. Biz onun için amatörün hizmetindeyiz. Profesyonelin yardımcısı çoktur. Profesyonele saha yapan olur, stat kiralayan olur. Amatörlerimizde, bütün tesislerimizde antrenmanlarını rahatlıkla yapacaklar. Yeşiltepe'de sentetik saha yapılması için MASKF başkanımıza sözüm vardı. Ben oraya bir değil iki saha teklif ettim. Şuanda eski Malatya Belediyespor'un antrenman yaptığı yerde berbat olmuş. Bu nedenle burayı da sentetik çim yapmaya karar verdik. Mevcutla birlikte üç sahamız olsun istedik. Bunun teklifini yaptım. İnşallah olumlu neticeler alırız. Amatörümüze helalı hoş olsun. Mevcut sahanında ışıklarını sipariş ettim. Sahamızın aydınlatılması adına Led’li projektörler yapıyorum. Saha, gece antrenmanlarına da müsait hale gelecek. Bunun dışında ilçelerimize spor salonları ve sentetik sahalar yapıyoruz. Sahası olmayan ilçelerimizi de tek tek sentetik sahaya kavuşturacağız. Pırıl pırıl ortamlarda sporumuzu yapacağız. Geleceğin Mehmet Topallarını ve Bülent Korkmazlarını yetiştireceğiz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız