SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Program Belli Oldu

A- A+ PAYLAŞ

İstanbul'da düzenlenecek olan Malatya Günleri'nin programı belli oldu.

İstanbul CNR Expo Fuar Merkezi'nde 26-29 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan Malatya Günleri'nin açılış töreni 26 Mayıs perşembe günü saat 11.00'de gerçekleştirilecek.

Halk oyunları gösterisi ve protokol konuşmaları ile başlayacak olan açılış töreninde Malatyalı İşadamları Derneği (MİAD) tarafından açılış kokteyli verilecek. Aynı gün saat 16.00'da Sütlüce Beyoğlu Minyatürk'te Darende Somuncu Baba Külliyesi'nin açılışı gerçekleştirilecek.

Aynı gün saat 20.00'de Malatya Musiki Cemiyeti Konseri ve 21.30'da ise Mehmet Balaman konseri gerçekleştirilecek. Program, Yazıhan tura ekibi gösterisi ile son bulacak.

İkinci gün olan 27 Mayıs'ta saat 20.00'de Yazıhan tura ekibi gösterisi ve Arguvan Türkü gecesi, Malatya Musiki Cemiyeti konseri , TRT sanatçısı Muharrem Temiz ve Abbas Aslantürk konseri sunulacak.

Üçüncü gün olan 28 Mayıs cumartesi günü de saat 20.00'de Yazıhan tura ekibi gösterisi, Malatya Musiki Cemiyeti konseri ve Türk Halk Müziği sanatçısı Onur Mutlu ve Mustafa Kısacık konseri sunulacak.

Malatya Günleri'nin son günü olan 29 Mayıs pazar günü saat 19.00'da Malatya Musiki Cemiyeti Fahri Kayahan gecesi ile program son bulacak.

Malatya Günleri ile ilgili yapılacak etkinlikler özetle şöyle: "Malatya Valiliği kültür ve sanat etkinlikleri, Malatya Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri, İnönü Üniversitesi kültür ve sanat etkinlikleri, Tohma Kanyonu Rafting Standı, Hulusi Efendi Vakfı etkinlikleri, Motif halk oyunları, Malatya mutfağı, yöresel ürünler ve kayısı pazarı, Malatya halk oyunları, Malatya Musiki Cemiyeti konserleri, Malatya resimleri ve fotoğraf sergisi, Ebru sanatı sergileri, Boray Yenipazar resim sergisi, El sanatları sergileri, yöresel ticari ürünlerin sergilenmesi ve satışı, kamu kurum ve kuruluşların proje tanıtımları."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız