SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Program Finali

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi'nin Ramazan ayı dolayısıyla düzenlediği etkinliklerin sonuncusu "Cana şifa nağmeler" programı oldu.

Konuya ilişkin olarak Belediye Basın Bürosu'nca yayınlanan bülten şöyle:

"Ramazan Ayı boyunca düzenlediği bir birinden güzel etkinliklerle, Malatyalıların takdirini kazanan Malatya Belediyesi, Ramazan Ayının kapanış etkinliğini mükemmel bir finalle yaptı.

Ney Ustası, TRT Sanatçısı, Psikiyatrist Adnan Çoban ve ekibinin “Cana şifa nağmeler” adlı programı 27 Eylül Cumartesi günü saat 21.00’de Belediye konferans salonunda gerçekleştirildi.

Konsere Belediye Başkan Yardımcısı Ziya Kesriklioğlu, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Emine Akkurt, Malatya Müzisyen Eğitimciler ve Sanat Derneği Başkanı Mehmet Balkış’ın, yanı sıra vatandaşlar katıldı.

Ney Ustası Adnan Çoban ve ekibi Türk Musikisi, Türk Tasavvuf Musikisi, ilahiler, Klasik Türk Müziği ve Hicaz Türkülerden örnekleri seslendirdiler.

Belediye Konferans Salonuna gelen vatandaşlara unutulmaz bir Ramazan Akşamı yaşatan Ney Ustası Adnan Çoban ve ekibi konserin sonunda, bir birinden güzel Malatya türkülerini de seslendirdiler. Ayakta alkışlanan Adnan Çoban ve Ekibi Malatyalıların büyük takdirini kazandı.

Programa gelen vatandaşlara Kur’an-ı Kerim’in Türkçe meali dağıtılırken, programın sonunda Malatyalılar Ney Ustası Adnan Çoban’la fotoğraf çektirmek için adeta bir birleriyle yarıştılar.."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız