SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Proje Aşamasında'

A- A+ PAYLAŞ

Doğanşehir'de Elma Üreticileri Birliği, soğuk hava deposu yapmak için arsa satın aldı. Yapılması düşünülen deponun 2 bin ton kapasitesiteli olacağı öğrenildi.

9 bin metrekare alana yapılacak olan depoyla ilgili açıklama yapan Doğanşehir Elma Üreticiler Birliği Başkanı İmam Tuncer, "Elma Üreticiler Birliği 2010 yılında kuruldu. Birliğimiz 16 kurucu üye ile başladık. Şu anda 57 üyemiz bulunmaktadır. Birliğimizin ve ilçemizin ihtiyacı olan soğuk hava deposu için birliğimiz genel kurul ve yönetim kurulu kararları gereği Çığlık Köyü Tatari Dere mevkiinde 9 bin metrekare arsa satın alınmıştır. Arsa sahipleri her ne kadar para ile sattılarsa da büyük özveride bulundular. Birliğimizin ve ilçemizin ihtiyacı olan 2 bin tonluk soğuk hava deposu şuanda proje çalışması yapılmaktadır. Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destek Kurumu (TKDK) hibelerinden yararlanmak amacı ile proje yaptırmak birlik olarak çalışmalarımızı yapıyoruz. Bu çalışmalarımızda bizlere yardımcı olan Başta Malatya Valimiz Ulvi Saran, Kaymakamımız Barboros Baran, İl Tarım Müdürümüz Hamit Aygül ,İlçe Tarım Müdürümüz Şerif Çetintaş, arsa sahipleri ve emeği geçenlere sonsuz teşekkür ederim" dedi.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız