SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Proje Bölge İçin Önemli"

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:46:22
A- A+ PAYLAŞ

Fırat Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (FIRATSİFED) ‘in marka olma,markalaşma’ adıyla hazırlayıp Fırat Kalkınma Ajansı’na sunduğu proje kabul edildi. 

FIRATSİFED Başkanı Yahya Alper Bektaş yaptığı açıklamada, kabul edilen projeden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şunları kaydetti: ‘FIRATSİFED olarak eğitimi çok önemsemekteyiz.Bu eğitimimizde ki amacımız bölgemizde ki iş insanlarına marka olmanın bilincini kavratmak bu bilincin daim olması ve uygulamaya konması için elimizden geleni yapmaktır.Bu düşüncelerimizi gerçekleştirmemizde bizlere destek sağlayan Fırat Kalkınma Ajanına teşekkür ediyor daha yeni projelerle bölgemize faydalı olmayı umut ediyoruz ‘’

Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreter Vekili Mesut Öztop ile imzalanan protokolde Öztop, FIRATSİFED’in diğer projeleri verdiği önemden duyduğu memnuniyeti dile getirerek FIRATSİFED’in bölge için elinden gelen gayreti gösterdiğini bu gayret doğrultusunda derneklere de örnek olacağını belirtti.

Malatya, Elazığ, Bingöl ve Tunceli illerinin bağlı bulunduğu FIRATSİFED’in markalaşma projesinin bölge için önemli olduğu vurgulandı.

‘Marka Olma,Markalaşma’ Eğitiminin tarihlerinin önümüzde ki günlerde FIRATSİFED Web (www.firatsifed.org) sayfasından açıklanacağı belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız