SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Proje Çağrısı Yakında'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi ve Fırat Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi Saran, ajansın yakında proje çağrısına çıkacağını söyledi.

Bingöl, Elazığ, Malatya ve Tunceli illerini kapsayan Fırat Kalkınma Ajansı aylık olağan Yönetim Kurulu toplantısı, Ajans Yönetim Kurulu Başkanı Malatya Valisi Ulvi Saran başkanlığında Polisevi'nde yapıldı. Elazığ Valisi Muammer Erol ile Bingöl Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ve Malatya İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata'nın da katıldığı toplantının açılışında konuşan Vali Saran, "Kalkınma Planının onaylanmasına müteakip, proje teklifi çağrısına çıkılarak bütçemizdeki kaynakların kullanılması faaliyetlerine başlanılacaktır. Bu aşamada ajans hizmet binamızda tamamlanmak üzere ve Ağustos ayında faaliyete geçecektir. Fırat Kalkınma Ajansı, proje çağrı cevaplarına cevap verebilecek bir düzeye gelmiştir. Hızlı bir mesai sarf ettik. Kuruluş ve hazırlık aşamalarını daha kısa sürede tamamladık. Fırat Kalkınma Ajansı, güzel hizmetler vererek, bölgemizin kalkınmasına ciddi katkılar sağlamasını bekliyoruz" dedi.

Toplantıda Genel Sekreterlikçe yürütülen faaliyetler, Bölge Planı çalışmaları, Güdümlü Proje ve Doğrudan Faaliyet Destekleri hakkında Ajans Genel Sekreteri Fethi Altunyuva tarafından bilgilendirme yapıldı. Toplantıda desteklerle ilgili 2010 yılı takvimi de belirlendi.

Toplantıda Malatya Yatırım Destek Ofisi'nin yanı sıra Bingöl, Elazığ ve Tunceli'de kurulacak Yatırım Destek Ofisi binalarının tahsisi yönünde girişimlerin başlatılması konusunda da karar alındı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız