SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Proje Çocuklarının Ziyareti

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Emniyet Müdürlüğü'nün Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında sorunlarıyla ilgilendiği çocuklar, bayramda Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya'yı ziyaret etti.

Emniyet'in Yıldıztepe Mahallesi'ndeki yürüttüğü Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında ilgilendiği çocuklar, bayram nedeniyle toplu halde Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya ile Toplum Destekli Polis Büro Amirliği'ni ziyaret etti. Kahya, çocuklarla bir süre sohbet ederek, onların sorunlarını dinledi.

Toplum Destekli Polislik Büro Amiri Yusuf Çakmak, Yıldıztepe Mahallesi'nde devam eden Sosyal Sorumluluk Projesi bulunduğunu ve bu proje kapsamında çocukların, başta eğitim olmak üzere tüm sosyal sorunları ile özel olarak ilgilendiklerini belirtti.

Bayramlaşmanın ardından çocuklara başta kitap olmak üzere çeşitli hediyeler dağıtıldı ve emniyete ait araçlarla çocuklar evlerine bırakıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız