SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Proje İhalesi Eylül'de"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:08:30
A- A+ PAYLAŞ

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Kale ilçesine yapımı için çalışmaların sürdürüldüğü Ürüsnü Göleti için proje  ihalesinin 9 Eylül 2015 tarihinde gerçekleştirileceğini açıkladı.

Çalık, “Kale ilçesi için çok önemli olan ve yapımı için uzun bir süreden beri çalışmasını yürüttüğümüz Ürüsnü Göleti ve Sulaması Projesi için Orman ve Su İşleri Bakanımız Sayın Veysel Eroğlu’nu ziyaret ederek, destek talebinde bulunmuştu. Sayın Bakanımızın talimatları ile fizibilite raporları ve etüt çalışmaları başlatılmıştı. DSİ Elazığ 9. Bölge Müdürlüğü tarafından Ürüsnü Göleti ve Sulaması Planlama ve Proje Yapımı Mühendislik hizmetleri için düzenlenen ihale 9 Eylül 2015 tarihinde yapılacaktır. Kale ilçesinde tarım arazilerinin sulanması için çok önemli bir aşama geçilmiş oldu” dedi.

Çalık, Ürüsnü Göleti’nin kale ilçesinin 7 kilometre Güney’inde yer alacağını belirterek, “Gölet, Urisniye Deresi üzerinde yapılacak ve Kale İlçesine ait brüt 221 hektar, net 193 hektar tarım arazisinin cazibe ile sulanması planlanmaktadır” şeklinde bilgi verdi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Ürüsnü Göleti ve Sulaması Planlama ve Proje Yapımı Mühendislik hizmetleri için yüklenici firmaya 14 aylık bir süre verileceğini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız