SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Proje İhalesi Yapıldı"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:58:06
A- A+ PAYLAŞ

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Sivas, Malatya, Elazığ, Diyarbakır Yüksek Hızlı Tren projesinin Sivas-Malatya güzergahındaki Çetinkaya-Malatya arasındaki bölümün; “Etüt, proje ve mühendislik” ihalesinin yapıldığını bildirdi.

Milletvekili Öznur Çalık, Malatya’yı kapsayan Yüksek Hızlı Tren Projesinin Sivas-Malatya-Elazığ-Diyarbakır güzergahı içinde bulunduğunu belirterek,  “Sivas - Malatya yüksek hızlı tren projesinin en önemli bölümünü Çetinkaya - Malatya kesimi oluşturmaktadır. Bu hattın “Etüt, Proje Ve Mühendislik” ihalesi yapılmış ve ihale neticelenmiştir. En avantajlı teklif sahibi firma TCDD Genel Müdürlüğü tarafından davet edilerek sözleşme imzalanmıştır” şeklinde bilgi verdi.

HIZLI TREN MALATYA’DAN ELAZIĞ VE DİYARBAKIR’A DA GİDECEK

Çalık, “Sivas – Malatya Hızlı Tren Projesinin geri kalan Sivas - Çetinkaya kesiminde ve projenin devamı olan Malatya – Elazığ – Diyarbakır Hızlı Tren projeleri için Etüd Proje ihalesine çıkılmak üzere hazırlıklar TCDD Genel Müdürlüğü tarafından sürdürülmektedir” şeklinde bilgi verdi.

Çalık, “Malatya’ya en iyi hizmeti getirmenin mücadelesini veriyoruz. Bunlardan biriside yüksek Hızlı Tren Projemizdir. Demir yollarımız Cumhuriyet tarihinde kurulduğundan beri en büyük yatırım projeleri ile AK Parti döneminde tanışmıştır. Vatandaşlarımıza konforlu ve kaliteli demiryolu ulaşımı sunuyoruz. Yapılan ihale ile Malatya’mız için ve bölgemiz için önemli bir adımı atmış bulunuyoruz.  Malatya’ya ve bölgemize hayırlı olsun. Proje şimdiden Malatya’mıza ülkemize hayırlı olsun, basta cumhurbaşkanımız olmam üzere Sayın başbakanımıza, sayın bakanlarımıza, milletvekillerimize, TCDD Genel Müdürümüze ve çalışanlarına teşekkür ediyoruz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız