SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Proje Malatya'nın Prestiji'

A- A+ PAYLAŞ

Çevreyolu'nun Battalgazi kavşağı ile Mişmiş Park arasında kalan kısımda düzenleme çalışmaları başladı.

Belediye Başkanı Cemal Akın'ın yerinde incelediği düzenleme çalışmalarıyla ilgili olarak Belediye Basın Bürosu'ndan yayınlanan bülten şöyle:

"Malatya Belediyesi tarafından, Çevre Yolu’nun Battalgazi Kavşağı ile Mişmişpark arasında kalan kısmında düzenleme çalışmalarına başlandı.

Çevre yolu düzenleme çalışmalarını Başkan Yardımcısı Nurettin Sevim ve Fen İşleri Müdürü Doğan Tarakçı ile birlikte yerinde inceleyen Belediye Başkanı H. Cemal Akın, Çevre yolunun Malatya’ya yakışır bir hale getirileceğini, düzenlemeler ile mevcut iki şeritli yolun tali yolları iptal edilerek geliş ve gidişlerin 3’er şeride çıkarılacağını söyledi.

Yapılacak düzenleme çalışmalarının ardından Çevre Yolu’nun Malatya’ya prestij kazandıracağını belirten Belediye Başkanı H. Cemal Akın, “Düzenleme kapsamında yol güzergahında yüzeysel suların tahliyesi için yağmur drenaj kanalları, yürüyüş yolu, bisiklet parkuru, çocuk oyun parkı ve dinlenme parkları, süs havuzu, engelliler için görme engelli tuğlası, şehri tanıtan reklam tabelalarının bulunduğu çoklu oturma gurupları ve dairesel oturma gurupları ile kameriyeler, modern bir şehre yakışan otobüs durakları, yeşillendirme ve çim ekimi, aydınlatma sistemleri ile çim amfiler ile engelli rampaları yapılacak” dedi.

Başkan Akın, “Bu şekliyle hemşehrilerimiz burada sporlarını yapabilecek, dinlenebilecekler. Yollarımızın da genişlemiş olması trafiği daha da rahatlatacak. Hemşehrilerimin yaşam standartlarını şehircilik açısından yükseltebilmek gayretiyle bütün ekibimizle birlikte burada çalışmaktayız. Her geçen gün yeni bir hizmeti hayata geçirmekteyiz. Bu vesileyle emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız